בוקר טוב צריכה עזרה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוקי שלי מתאמץ מאוד לקקי ממש מתענה ובנוסף הגזים. עברתי מסימילאק למטרנה אקסטרה קר עם סיבים תזונתיים למרות שהרופאה אמרה שאין הבדל בפורמולות. האם מישהי ניסתה את המעבר הזה בין בפורמולות וזה הקל? האם המטרנה הזאת טובה? עזרה דחוף כבר מיואשת מלראות אותו סובל
7 תגובות
עמוד 1
  • כן עשיתי את המעבר מסימילאק למטרנה אקסטרה קר אבל רק בגיל 3 חודשים וזה מאוד הקל על הגזים רק חבל שלא עשיתי את זה לפני כן
    האקסטזה קר זה הפורמולה הכי טובה של מטרנה תנסי כמה ימים ותראי אם יש שיפור

• וואי מזה תודה הקלת עליי לא ידעתי אם זה בסדר מה שעשיתי או לא. מקווה שזה יתחיל להשפיע ויעשה לו קקי.
  • אני דווקא עשיתי מעב הפוך . ממטרנה אקסטרה קר לסימילאק אדוונס פלוס.
    וזה ממש הקל.

אבל תראי מה הכי טוב לכם!!!

בהצלחה
  • אני עשיתי גם מעבר ... התחלתי עם סימילאק (כי זה מה שנתנו בביהח)- היו גזים
    ואז עברתי למטרנה ... ראיתי שהגזים מחמירים ...
    הפסקתי תחליפים בכלל ורק הנקתי ...ואחרי 3חודשים כשהגזים אמורים להפסיק .. וחזרתי שוב לסימילאק ... והיה סבבה
    עכשיו אנחנו במטרנה (אבל את זו החלפנו רק 4 חודשים ככה כי זה פשוט היה יותר זול וידעתי שהקיבה שלה כבר יכולה להתמודד עם הכל)

• גם אנחנו עשינו את המעבר מהאדוונס לאקסטרה והשיפור ניכר, אני מוסיפה אבקת נורמלקס במקרים של קיבה קשה, זה לא ממכר או גורם לקיבה עצלה, זה רק סיבים ואפילו בריא...
  • ברבורית את יודעת אם הנורמלקס מותר בהריון????
  • נורמלקס מותר בהריון. קיבלתי אותו לפני כשבוע וזה עשה רק טוב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה