סקר שוקו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא נראה לי שהיה פה סקר כזה
17 תגובות
עמוד 1
  • אני יענה
  • כל יום בבוקר לפני הגן אני מכינה לה שוקו של שוקולית (האבקה), או נותנת שוקו מוכן של יוטבתה - הכי טעים שיש!

• הילדה שלי אלרגית לחלב אז היא שולה שוקו סויה
    ואני מכורההההה לשוקו שותה לפעמים 3 4 ביום
    של יטבתה אם נגמר אז שוקולית
    אהה ואני שותה שוקו גם בלילה:)
  • הייתה לנו אבקת שוקו של שופרסל...
    הייתה תקופה שהיינו שותים את זה... באיזור השנה וחצי או משהו כזה. אני כבר לא זוכרת.
    ואז נמאס לו
    ומאז היו כמה פעמים בודדות שנקנה שוקו מוכן בבקבוק קטן כזה, כשהיה צריך משהו לדרך... פעם באיזה...... חודש חודשיים .
    בקיצור אנחנו לא ממש בעינייניי שוקו.
    הוא אוהב לשתות חלב פרה מחומם עם קשית
  • קונה 2 בקבוקי שוקו קטנים לשבוע ,לפעמים רק קרטון אחד לשבוע או יותר . לא אוהבת שוקו -לבן שלי כמובן -מלא סוכר -מדי פעם בתור פינוק כמו ממתק אין לי בעיה ...
  • נתנאל אוהב מאוד שוקו אבל שותה רק בימי שישי כשאנחנו עושים קניות ובעלי חייב לקחת שוקו אחד ואז נתנאל שותה איתו כמה שלוקים אבל לא יותר מזה. לפי דעתי הוא עוד קטן בשביל שוקו

]
  • אצלנו הקטנה שותה כל בוקר שוקו משוקולית.
    הגדולה הייתה שותה שוקו חרובים ונמאס לה, עברה למי דבש.
    סתם ידע כללי, שוקו מאבקת חרובים לא יותר בריא, ההבדל היחיד הוא שאין בו קפאין.

• לא שותים אצלנו שוקו.
    זה עושה לי בחילה.
    וחבל לי להרגיל את מיקה.
    גם ככה אנחנו במאבקים על הסוכר.
  • שוקולית של עלי

כל ערב פקלמגיל שנתיים שנתיים וחצי....
    פייס: ortal_hori

• מאז שרז גמלה את עצמה מסימילאק ( לפני חודש

• שוקולית ולפעמים כשאני בסופר או במכולת אני מפנקת את עידו בשוקו מוכן בבקבוק.
    בוקר וערב. לפעמים עידו מבקש גם אחה"צ.
  • נותנת פעם ב ..
    רק שאנחנו בקניות בסופר ושגם לי בא ... והתחלתי את זה ממש לא מזמן .. לפני כחודשיים .
    לא משנה לי איזו חברה העיקר בקבוק קטן ועם פקק ...

שוקולית וחלב זה כשלי בא בימי שבת בבוקר
    אבל ממש נדיר כי בדכ אין חלב בבית

• כל יום, בבוקר ואחרי מקלחת בערב
    שוקולית של עלית

• הייתה תקופה שכל בוקר אני ישבתי עם הנס שלי והוא עם השוקו שלו בשכיבה על הספה מול הטלוויזיה..:) אבל מאז ענייניי העששת הוא מקבל במקום זה חלב מחומם..
  • דניאל קונה לאוריה בקבוקים קטנים של שוקו יוטבתה או חלב בננה או פונץ'

• אוווף
  • לא נותנת שוקו
    לעיתים דייסת שוקו של מטרנה
    היא גם אוהבת חלב נקי 5
    ואולי בעתיד כפינוק בסופשים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה