היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש פה מי שמכירה מלונות טובים בירושלים שקרובים פחות או יותר לתחנה מרכזית/ שערי העיר? אשמח לשמוע, אני ממש לא מכירה באיזור הזה
12 תגובות
עמוד 1
קראון פלז'ה מהמם!!!!!!! תהנו
משתתפת להמלצה על קראון פלז'ה שנמצא ממש ממש ליד המרכזית ויש את מלון לאונרדו אין גני מוריה ופארק פלז'ה שגם כן נמצאים קרוב מאוד למרכזית, למשכן הכנסת, קרית הממשלה, בימ"ש עליון בקיצור יש שם אזור עם ריכוז של כמה מלונות (זה נקרא רחוב זאב וילנאי)
קראון פלז'ה באמת מומלץ
רק לא מלון לאונרדו, הוא ממש תת רמה. נראה יפה אבל השירות שם מוזנח. צריך רק לחייך!
הייתי בקראון פלאזה פעם הוא באמת מעולה וזה המלון הראשון שהתקשרתי לברר אין להם מקום לתאריך שאני צריכה
איזה מלון מומלץ יותר: מלון שערי ירושלים או בוטיק אגריפס?
שניהם לא מה שהוא
משניהם שערי ירושלים יותר נורמלי פייס: ortal_hori
תודה
אנחנו היינו לפני 3 וחצי שנים במלון קראון פלאזה בירושלים, מלון מעולה, מרחק הליכה לתחנה המרכזית בירושליים. היינו אז עם עידו שהיה בן 4 חודשים.
בוטיק אגריפס? רק בגלל השם לא היייתי הולכת עליו חחחח