סוף סוף יש קצת זמן וכוח לכתוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכן בנות אהובות שלי!

אין לכן מושג כמה אני מתגעגעת אליכן, וכמה מבאס שלא יצא לי להיות במפגש האחרון.
    יש פה בנות שאני "מכירה" כי אני כל הזמן פה, רואה אבל אינה נראית, אבל לא מכירות אותי בכלל....

אז היום היינו עם אמילי בטיפת חלב לחיסון של גיל חצי שנה, ועכשיו יש לי קצת זמן פנוי אז החלטתי להראות נוכחות
13 תגובות
עמוד 1
  • לגבי אחותך - אין ספק שזה קשה אבל אם הם הולכים על זה כנראה שזה הדבר הנכון ביותר עבורם.
    ואת תוכלי לטוס לבקר אותם, לראות שלג אמיתי

• תראי היום לא כמו פעם, שמי שהיה גר בחו"ל באמת היה רחוק, היום יש כ"כ הרבה קירבה באמצעי הסלולאר: אם זה סקייפ, ואם זה וואטסאפ, וקווים שאפשר לקחת לחו"ל ואת מדברת כאילו היא בדירה ממול, אז אנ מבינה שזה קשה, אבל אני בטוחה שתדברו יותר ממה שנדמה לך, והיי!! עוד חצי שנה את אצלה בטוח!
  • אין לי הרבה זמן להגיב...
    אבל רציתי לומר שאני מתגעגעת אלייך מלא!!!

• איזה כיך לראות אותך כאן
  • ג'נילה
    שמחה כל כך לקרוא על אמילולי
    בפעם האחרונה שהתראינו היא עוד זחלה
    בטח נראית כמו ילדה גדולה 555

מקווה שאת ובעלול תמצאו את עמק השווה.
    ואני לגמרי עם פאני בנוגע לערוצי התקשורת עם חו"ל
    למרות שברור לי שזה לא אותו הדבר...

בהצלחה בעבודה
    אוהבת אותך בובית

• ממיל'ה
    shira