הגדולה רוצה לעבור לחדר משלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בת 8 כרגע בחדר עם אחותה הקטנה (בת 6). היא כבר ממש רוצה חדר לבד. מעבר לבעיית המקום שיש כרגע בדירה (אנחנו 4 נפשות בדירת 4 חדרים) שזה צפוף נורא, האם זה גיל מתאים לדעתכן?
    אני מניחה שבהמשך כשנרצה עוד ילד נאלץ לעבור לדירה יותר גדולה מין הסתם.. השאלה אם כדאי להקדים את זה?
    כרגע זה אומר לוותר על חדר עבודה שזה די בעייתי..
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מנוסה עם ילדים בגילאים כאלה אבל לדעתי הפרש גילאים של 6 ו-8 הוא לא משמעותי כל כך
    שתיהן בגיל בית הספר בסך הכל, ולא נראה לי שזה כזה הכרח גדול שיהיה לבת ה-8 חדר משלה...
    זו רק דעתי

• לא הבנתי מה קטן דירת 4 חדרים ל-4 נפשות?
    גם אנחנו באותו מצב, נכון הן קטנות אז חדר נוסף משמש כחדר משחקים, אבל בבוא היום אני לא רואה שום בעיה לתת חדר לכל אחת מהן

• מה המקום בעייתי? יש לכם חדר לכל ילדה...
  • עברתי לחדר משלי בגיל 16.

• לא מנוסה בגילאים האלה אבל אני אישית עברתי לחדר משלי רק בגיל 18
  • אתם לא יכולים לוותר על המשרד? מה לגבי מעבר לדירה יותר גדולה?

אתי

• 1. הדירה לא קטנה בכלל. אנחנו היינו 6 נפשות בדירת 3 חדרים, אז קצת פרופורציות.

2. בגיל 8 אין באמת צורך בחדר לבד. תשאלי אותה למה חשוב לה לקבל חדר בשלב הזה. אולי יש משהו שמפריע לה שאפשר לטפל בו במסגרת חלוקת החדרים הקיימת (רעש בזמן הכנת ש"ב? "פדיחות" והצקות של בת ה-6 ליד חברות שבאות לבקר?).
    יש גם יתרונות לכך שהן יחד בחדר. אחים שלי מאוד נהנו להיות יחד באותו חדר והם מאוד קרובים אחד לשני.

3. חדר עבודה זה נחמד, במיוחד כשצריך שקט, אבל זה לא הכרח. בעתיד, כשהבנות יגדלו ו/או המשפחה תגדל יהיה אולי צורך לשקול את נחיצות חדר העבודה.
    הבלוג שלי

• כל החברות שלה בכיתה עברו לחדר אני מניחה שזה נובע מזה.
    כרגע לא ניתן לוותר על החדר עבודה, בעלי חייב אותו וגם בגלל שאין לנו מחסן אז יש בו לא מעט ציוד שנאגר עם השנים.
    אז אם חדר אחד הוא חדר שינה בשבילנו וחדר אחד זה סלון ועוד חדר לבנות והרביעי לעבודה זה לא משאיר מקום זה מה שאני אומרת..
  • אנחנו גם גרים בדירה קטנה דיי בצפיפות, אבל לקנות דירה כרגע זאת לא אופציה עבורנו אז כמו שאומרים "זה מה יש..."

אבל אם אתם בכל מקרה מתכננים לעבור לדירה אחרת בעתיד הקרוב אז אולי באמת תקדימו את המעבר...

אגב, הדירה שלכם או בשכירות? כי אם שלכם אתם יכולים לקנות דירה יותר גדולה ולהעביר את המשכנתא (נדמה לי שזה נקרא מחזור משכנתא?)
    אם בשכירות אז זה כבר סיפור אחר כי דירה גדולה יותר תעלה הרבה יותר ואתם צריכים לחשוב אם תעמדו בזה..

• זו דירה שלנו שקנינו לפני 6 שנים. אני חושבת שבגדול נרצה להשאר בסביבה כי אנחנו מאוד אוהבים אותה (למרות שלבעלי יש חלום על בית פרטי במושב) אז חשבנו על רמת גן אולי כי זה די קרוב לעבודה של שנינו וגם להורים שלי שאם יש צורך בעזרה אז זה נוח כי הם קרובים גיאוגרפית.
  • אני דווקא חושבת שגיל 8 זה גיל בהחלט גדול וכן לתת לה חדר
    אם אנחנו רוצים שיתנהגו בצורה בוגרת ויפה
    אנחנו צריכים להתחשב גם בהם
    זה גיל שכבר מביאים חברים הביתה לא רוצים שהאחות הקטנה תפריע
    להעביר את המשרד למקום אחר...
    אולי לעשות עמדה עם מחשב בסלון
    זאת דעתי....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה