היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וגם היום המעיק הזה בטיפת חלב שהופך להיות בשבילי באסה מפעם לפעם שוב אחוזון 10. חוץ מזה הכל סבבה החיסונים עברו טוב גם לה וגם לי אנחנו עובדים קשה על חיזוק חגורת הכתפיים כתוצאה מהרצועות וכל מה שעברנו...
אבל המשקל... מה אני אגיד לכן אני שוקלת אם להכניס בקבוק פה ושם חראם לי. אבל הילדונת לא עפה גבוה ואני מרגישה די אשמה כי האוכל שלה תלוי רק רק בי לא יודעת אם תבינו את ההרגשה, אבל לא קל לי.
15 תגובות
עמוד 1
חשבת אולי להוסיף דייסה?
שירוש למה לתת תחליף חלב.? (אם לזה התכוונת......??) אז היא קטנה אז מה?
אין לך מה להרגיש אשמה מאמי... ממש לא הדבר הכי לא נכון לעשות זה להאשים את עצמך.......
4 חודשים זה גיל כזה פיצי... א תדאגי היא תגדל
גם אני חושבת בקבוק ודייסה בנוסף
תודה בנות
היא לא מוכנה לקחת בקבוק ניסינו את כל הסוגים ממש קשה לה... רוצה רק לינוק לי כיף ואחלה בהנקה אבל הגרפים המעפנים האלה מראים שהיא לא אוכלת מי יודע מה. זה גם הריפלוקס שחצי מהאוכל נספג בחיתול וגם שהיא לא יונקת הרבה
האחות אומרת עזבי אותך שטויות היא מהממת וחיננית
אבל רוצה שהמשקל יתאזן כבר!!! נתתי פייט רציני להניק מלא, ובאסה שלא הולך
בקיצור הסתבכתי עם עצמי ננסה לתת הזדמנות השבוע, נשקול בבא ונראה מה עושים הלאה...
העיקר שהיא בתוך הגרף. אם היא באחוזון 10 אז היא עדיין במשקל תקין, זה בתוך הממוצע
אני אתן לך עצה, (ככה אצלי זה עבד:)) היא אוכלת בלילה? אם כן - תתני לה בלילה את הבקבוק, היא אוכלת מתוך שינה? אם כן אז היא לא תדע שזה בקבוק והיא תאכל..... זה מה שאני עשיתי וזה עבר מצוין לאט לאט עברנו גם לבוקר וכן הלאה........
אחוזונים שמראים בטיפת חלב הם לא המדד האולטימטיבי והמעודכן ביותר בשביל למדוד כמה תינוק אוכל ואם זה מספיק... שיטות החישוב מיושנות ולא לוקחות בחשבון הרבה נתונים מסביב ביניהם גם עניין הריפלוקס שציינת בודדים התינוקות ש"עוברים בהצלחה" את מבחני טבלאות האחוזונים האלה אני דווקא מסכימה עם האחות, אם תהל שמחה וחיננית אני לא הייתי שוברת את הראש וממשיכה בדרך שלי את המשקל היא כבר תעלה בהמשך כשהיא תתחיל לאכול מוצקים ותוריד מיד אחרי ברגע שהיא תתחיל לזוז, לזחול, לרוץ... ככה זה, ילדים מעלים ומורידים במשקל במהרה. אני לא חושבת שצריך להלחץ מזה. כי אם לא הריפלוקס אז זה השיניים שאז יורד התיאבון ואז הזחילה והגירויים שמסביב והילד אוכל פחות ממה שהיינו רוצים אין מה לעשות, בסופו של דבר מעל לכל טבלה וכל חישוב, מי שיודע הכי טוב מה טוב בשבילו, לפחות בגיל הינקות-לפני שאנחנו ההורים נהרוס את החוש הזה עם ההרגלים שלנו, זה התינוק עצמו.
אני עם יוליה
יוליה , כל מילה בסלע . אני איתך לחלוטין .
תתחילי איתה טעימות
מה את מתייסרת .. אז תתחילי לשלב בקבוק אחד ביום ... בקטנה ... או שתוסיפי דייסה לחלב אם שלך כשאת שןאבת ..
אגב - תחשבי על כל הפעמים שאני אמרתי שהדסי רזה והרגעת אותי ...את מבינה מה זה כשזה מגיע לילד שלך? קשה אבל צריך לקבל את זה
אני גם חושבת שזה הרבה עניין של גנטיקה. את ומתן לא גבוהים ושמנים, וגם נהוראי החתיך לא איזה ילדון צ'אבי...
תהל נראית לי, ממה שהספקתי לראות תינוקת בריאה לחלוטין 555.
תזרמי עם עניין האוכל איך שהיא 'מכתיבה' ואני בטוחה שיהיה בסדר. ההתעסקות הזו שלנו כהורים בענייני האוכל מונעת מאיתנו הרבה הנאה עם הקטנים שלנו.
תודה אהובות הרגעתן אותי מעט...
נופרי טעימות רק בחצי שנה מתחילים
אני התחלתי ב4 חודשים החלטה שלך לי בטיפת חלב אמרו להתחיל כדי להוסיף במשקל לא שזה עזר