היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי שלא קראה ולא שותפה שמה אני אתחיל בכך שלא בא לי להדביק את הפורום הזה בדיון החסר תרבות הזה . אז בבקשה לא להכנס לסרטי שמאל ימין
אתמול קראתי פוסט של אחת האמהות שמבקשת עזרה באיסוף אוכל לתינוקת של אישה צעירה מבלאטה ( המחנה פליטים ) והיו המוןןןןןן תגובות של עזרה ובאמת כל הכבוד על הנתינה . אז כן אני ימנית ורתחתי מעצבים אז רשמתי להן רק כדי לעורר מודעות על מחנה בלאטה שהוא מוקד טרור שהוציא מספר רב של פיגועים . ואז נהיה סרטטטטטטטטטוט אבל מה זה סרט , עד עכשיו מגיבים והתגובות מגעילות אחת לשניה איזה בנות !!!!! אני מזועזעת בכלל שקיימות יהודיות כאלו תושבות ישראל שעומדות דום ביום הזכרון לחללי צהל ונפגעי פעולות האיבה . אני בהלם שתורמים , אני בהלם שחושבים שמדינתנו בכלל לא שייכת לנו ואפילו בנות נוסעות למחסומים לחלק אוכל במחנות פליטים !
כמה פוליטיקאים מתהפכים בקברם כמה חיילים שנרצחו בדמי ימם מתהפכים בקברם שנרצחו כי היו יהודים ישראלים
בא לי לבכות !!
14 תגובות
עמוד 1
ראיתי את הפוסט הזה כבר לפני חמישה ימים פייס: ortal_hori
יצא לי להגיב פה ושם ושמתי לב שרובן שם חמוצות מוח מחרחרות ריבים ויורדות אחת על השנייה לא מקבלות דעות שונות משלהם בקיצור כל מה שאמרו לי כאן על המאמאזון נכון פשוט גועל נפש אני מגיבה רק במקרים חריגים למשל אמא מסכנה שהבן שלה חולה האסטמה של העור היא צילמה אותו ופשוט כאב לי הלב ועדיין כל אחת שם במקום לעזור תוקפת איכס [/center]
ראיתי את הפוסט כשרק התפרסם והעדפתי לא להגיב. מצד אחד על ילדים רעבים מכל מקום כואב לי, כי ילד הוא ילד. מצד שני יש מספקי ארגונים שעוזרים במחנות האלה שישקיעו כסף בילדים שלהם במקום בפיגועים
הגבתי לך בפוסט. אני גם בהלם ורותחת והכי עיצבנה אותי הבחורה שאמרה:" בארץ אין ילדים רעבים".. טוב אחותי ממש דברי פנינה יוצאות שם מהפה של הנשים.
סתומות בלחץץץץ
ידוע שלהרבה בנות שם יש מסטיק במקום מוח...:/ אגב אני חושבת כמו אסתר:)
אני איתך מאמי, ילד הוא ילד אבל אם הילד הזה מורעל מגיל 0 נגדנו ואחר-כך גדל להיות מחבל, סייען למחבל וכד'. אין שום סיבה לתרום ולעזור לו, תרומה לאנשים כאלה זה למעשה לקום ולגדל את מרצחינו במו ידינו, על מה ולמה?!
זה המילה סתומות בלחץ!!
לא ההיא שהגיבה שגרה בארה״ב כבר כל כך הרגיזה אותי בתגובה האחרונה שלה ״לפעמים רואים מרחוק יותר טוב אם התמונה עקומה או לא...״ מתה על היהודים האלה שחיים בחול נחים על זרי דפנה וחושבים שהם מבינים יותר טוב מאיתנו פיגוע אחד ישתיק אותה לצמיתות כבר לא רציתי להגיב לה כי ידעתי שזה כבר יהיה מוגזם אפילו בשבילי -מכעיס [/center]
אני לא חברה במאמאזון ככה שאין לי מושג כל כך על מה את מדברת. אבל מתקציר דברייך אני תומכת ביוליה ילד רעב זה כואב וקורע לב, אבל מנגד אלה האויבים שלנו, שיגדלו ויהפכו למרצחינו. ממש לא בעד לעזור!!!
ועל זה אומרים שתיקה יפה לחכמים
יש במאמאזון יותר מידי נשים אפסות תת רמה ברמה רקובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בנות
עם כל הצער שבדבר תינוקת באמת כואב הלב יש בנו סוג של אמפתיה כלפי תינוקות וזה טבעי ובסדר מבלי שנתייחס לדת גזע ומין אבל שמה הן לא הבינו אותי אני ארצה לתרום אוכל לתינוקת ערביה מיפו מאשר לתינוקת ממחנה פליטים שהוא מוקד טרור זה לא בא בחשבון שיש כאן כל כך הרבה מורעבים ואנחנו מזינים את האויב . סיפרתי שמה שכששירתתי במג׳ב הייתי מאכילה ילד פלסטינאי שאחרי חצי שנה אבא שלו הוציא פיגוע בסבארו ירושלים אז עם כל הצער שבדבר אין בהם אמונה אין !!!