נטשקה אני בדיוק גם בדילמה אם להכניס את איתן למשפחתון מעולה שמצאתי ליד הבית באוקטובר (כי ספטמבר אנחנו בחול) או באפריל !
הכל כרגע תלוי בגננת שלא ככ רוצה לקחת באוקטובר כי לא בא לה להפסיד חודש עבודה ואני מבינה אותה, אם אני לא אכניס באוקטובר אני אכניס אותו לשם רק באפריל בדיוק מהסיבה שציינת, מחלות חורף....או שאני אכניס לפני החורף או אחרי אבל לא במהלך!
כך שמי שתפתור לי את הדילמה היא בסופו של דבר הגננת !
המזל שלי שמדובר במשפחתון של 5 ילדים בלבד והכל שם דרך פרוטקציה של מישהו שמכיר מישהו שקרוב של מישהו והכניסו גם אותי בפרוטקציה כך שהגננת שם בוררת ממש את מי היא לוקחת או לא היא גם עושה כמה מפגשים כדי להכיר את הילד ואת ההורים והיא מאוד מקפידה על ניקיון , אוכל טרי וחלילה אם מישהו טיפה מצונן היא ישר מבקשת לקחת אותו ! כך שאולי רק אולי החורף שם יעבור בשלום !
חברה שלי מספרת שהבת שלה לא הייתה חולה שם בכלל וגם חברה של אמא שלי שהנכד שלה שם גם אמרה !
בכל מקרה אני מבינה לחלוטין את הדילמה שלך !
ורק יכולה להגיד לך שיש מינוסים ויש פלוסים , הילדים יותר נהנים כשהם בחברה
אני כבר רואה שאיתן שלי ממש נמשך לילדים , צוחק ומחייך מושך עם הידיים אליו וממש מתלהב ואני יודעת שיהיה לו יותר טוב שם מאשר בבית מבחינת חברה, גם מבחינת יחס וחום אני לא דואגת כי הביקורות של אנשים ממש טובות על המשפחתון ! ומצד שני החורף עם המחלות
איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.