סקר- הגשמה עצמית ושביעות רצון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1
  • אני בעיקרון לא מרגישה שהגשמתי את עצמי מבחינת הקריירה או הלימודים. אני עושה כי זה נוח וטוב ומתאים לי.

כשאני אמצה את הקריירה שלי אני מתכננת לפרוש ולעבוד בעמתות. רק אז אני ארגיש את הסיפוק האמיתי. כרגע אני לא יכולה ממספר סיבות אבל מאמינה ויבוא יום ואני אעזור לכמה עמותות בע״ה.
    לא מרוצה מהמראה יש עוד להןריד את הבטן. צריך לסתום ת׳הפה ולהפסיק להכין עוגות

• בעצב רב אני אענה על כל השאלות לא :(
    מלבד הסעיף על המראה החיצוני שאיתו אני כמעט שלמה..

אני ממש לא מרוצה מהמקום בו אני נמצאת לאחרונה מכל הבחינות כמעט לצערי..
  • 1.לא, אבל אני לא מחפשת ממש הגשמה תעסוקתית.הייתי רוצה שהקטע של הצילום ילך יותר חזק אבל כרגע זה תקוע.חוץ מזה לא ממש מעניין אותי קריירה.
    2.לא למדתי כי אין לי תחת ללימודים.כל פעם שהתחלתי ראיתי כמה קשה לי וכמה אני לא אוהבת את זה.
    3.היתי רוצה לעבור לגור בארץ אחרת.אני לא מרוצה פה בכלל.הבית עצמו מתאים לי ב90%.הייתי רוצה לגור בבית קרקע אבל בגלל הפרנויאה שלי אני לא מסוגלת.גם קומה ראשונה מאוד מאוד קשה לי.
    4.מאוד לא שלמה.כששקלתי 15 קילו פחות ממה שאני היום חשבתי שאני שמנה.היום אני חושבת שאני הכלאה של פרה ופיל.יש עוד הרבה מה להוריד.אולי מתישהו אגיע לשם.

• נראה לי שכן, תמיד יש מקום לשפר - אבל לא כרגע. עכשיו זה הילדים והבית מקום ראשון
    פייס: ortal_hori

• לא הגשמתי את עצמי עוד לא הספקתי

• אני מאוד אוהבת מספרים ולכן אני ממש אוהבת את העבודה שלי (מנהלת חשבונות ראשית) ואני מאוד אוהבת את העובדים פה ואת האוירה.
    מצד שני, יש לי עוד שאיפות הלאה, ואני מאוד מקווה שלא להתקע פה לנצח נצחים עד לפנסיה, אני מאוד מאוד רוצה להיות עצמאית יום אחד לא בתור קריירה אלא פשוט בשביל להרוויח יותר כסף ולעבוד מהבית ואני מקווה שבאמת יום אחד זה יקרה!!!
    חוץ מזה, יש לי שאיפה ללמוד להיות דולה אבל זה רק בשביל הסיפוק וההנאה (יותר כמו תחביב כזה, אבל אולי זה יהפוך להיות פרנסה יום אחד, מי יודע?)

למדתי משהו שאני באמת אוהבת ומאוד נהנית ממנו.

אני גדלתי בירושלים והיום גרה בבני ברק. מאוד מתגעגעת לירושלים אבל מבינה שכנראה זה אף פעם לא יקרה שנעבור לשם. אוהבת את הבית שלי ואת הבנין עם השכנים המקסימים שיש לי.

לגבי המראה החיצוני- לא!!! אני סוחבת עודף של כעשרים ק"ג שהצטברו מההריון הראשון ועד היום ועכשיו אני עובדת על עצמי רצח כדי להוריד אותם כדי שאת ההריון הבא אני אתחיל במשקל נורמלי.
    מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • האם את מרכישה שהגשמת את עצמך מבחינה תעסוקתית?
    אחרי הצעד שעשיתי עם לימודי האיפור. אני בהחלט מרגישה סיפוק אבללל השוק מאוד בעייתי וצריך הרבה סבלנות עד שרוכשים שם.
    מקווה שאחרי כל ההשקעה שעשיתי אני יתחיל לראות תוצאות בהקדם.

האם למדת/ לא למדת משהו שאת אוהבת או מקצוע ״חם״ בשוק כדי לעבוד ולא משנה במה העיקר שתהיה הכנסה.
    אני מאוד אוהבת להיות מאפרת אבל זה בהחלט לא מכניס.

האם את מרוצה ממקום מגורייך?
    מאוד אוהבת. אני גרה בירושלים בשכונה שהיא מאוזנת מאוד מבחינת האוכלוסיה בדיוק כמו שמתאים לי. הדירה קצת קטנה. השאיפה היא לחכות שבעלי יסיים את הקבע ולהתקדם לדירה גדולה יותר.

האם את שכמה עם המראה החיצוני שלך?
    בגדול כן. הייתי שמחה להוריד עוד 5 ק"ג. אבל לשמור על מה שהורדתי זה מספיק קשה.
  • האם את מרכישה שהגשמת את עצמך מבחינה תעסוקתית?

• * האם את מרגישה שהגשמת את עצמך מבחינה תעסוקתית? ממש אבל ממש לא.....
  • יש נושאים שכרגע השתיקה יפה להם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה