תינוק שלא אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זה זה????
9 תגובות
עמוד 1
  • גם דור שלי היה ככה, רצתי לרופאים רצתי לדיאטניות וכולם.... עד שיום אחד הלכתי לרופא אף אוזן גרון... והוא אמר שיש לו שקדים מוגדלים שחוסמים לו את מערכת הבליעה בגלל זה הילד לא אוכל. (היו לו גם פוליפים)
    עשינו ניתוח ומאז חמסה חמסה.
  • מסכימה עם איפי.

ממליצה לבדוק מערכת בליעה.

אם הכל בסדר - להתייעץ עם דיאטנית

לנסות להכניס לו ויטמינים ומינרלים, פחמימות ושמנים בדברים שהוא כן אוכל, למשל לשים גבנ"צ על ספגטי, להוסיף דייסה או קורנפלור למעדן, לשים צלחת עם אוכל בסלון או בחדר שלו, לשבת לאכול איתו. יש הרבה שיטות. האמצעית שלי בגיל הזה גם עשתה בעיות, אחרי שנכנסה לגן וגדלה קצת (ויצאו כל השינייים!) זה הסתדר
    פייס: ortal_hori

• ברוכים הבאים למועדון המתקיימים על אויר!
    הבנות שלי ככה.
    אביגיל מעולם לא אכלה.
    מיכל עד גיל שנה וחצי הייתה מטחנה. היינו בשוק מהכמויות
  • הוא אנמי ומקבל ברזל בגיל שנה וחצי נעשה שוב בדיקות דם.
    הבעיה היא שאמא שלי מטפלת בו ביום יום והיא נלחצת שהוא לא אוכל ואז נותנת לו עוגה! ואז עוד יותר לא אוכל כי שבע.
    אם אני אעיז להוסיף למעדן משהו זר אני יאכל את המעדן בעצמי
  • גם לי יש כזה בבית.... אף פעם לא רעב...

פעם ב מנשנש ספגטי. זהו.
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יש לי אחד כזה בדיוק
  • בפעם הבאה - אהבתי את התשובה . שלא נדע
  • שכחתי להוסיף שאני תמיד השארתי על השולחן קפה צלחות עם אוכל
    עם יאיר זה עובד ממש טוב . אין לו בעיה עם אכול קר הוא יכול לנשנש גם שעתיים אחרי .
    תנסי לתת לו לאכול לבד לגמרי
    מה שיכנס יכנס
  • בפעם הבאה - אהבתי את התשובה. הבעיה היא שהוא כזה קטן שאני מפחדת עוד "לשחרר" בגיל הזה... היום אגב הוא אכל ב10 בבוקר קציצות עם אפונה. שתיים וחצי קציצות! זה מלא בשבילו! ב10 בבוקר! הייתי ב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה