גמילה מטיטול בלילה-עזרה פליז!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    גמלתי את הנסיך הקטן שלי (3+)לפני 3 שבועות מטיטול, ביום הולך טפו טפו ב"ה.
    אני ידגיש שבמעון כל יום בשנת הצהריים (משך שעתיים) הוא ישן בלי טיטול וקם להם יבש.
    לפני שבוע החלטתי (לאחר התייעצות עם כמה אמהות מנוסות וגם המטפלת במעון) לגמול אותו גם בלילה, שזה אומר: נכנסים למיטה אחרי שעושים פיפי וכל כמה שעות אני מעירה אותו ומורידה אותו לשירותים.(בדגש על אני מעירה-הוא מעצמו לא מתעורר)
    מתוך השבוע האחרון הוא קם רק פעמיים יבש ובשאר הימים קם רטוב
    האם לדעתכן הוא מוכן לכך בכלל? יש לי פחד שבגלל הפיספוסים שלו בלילה זה יגרום לו להתחיל לפספס גם ביום מתוך מקום של אכזבה מעצמו.
    נשמע שהפעמיים שקם יבש היו בפוקס לגמרי...
    האם להחזיר לו את הטיטול ולנסות עוד כמה שבועות?
    מה אתן עשיתן\הייתן עושות המצב כזה?

אשמח לעיצות וטיפים!!
7 תגובות
עמוד 1
  • כמה דברים -
    דבר ראשון - את יכולה להוריד לו את החיתול בצהרים בלי להוריד לו את החיתול בלילה (זה מה שאני מתכננת לעשות עם איתמר בקרוב)
    דבר שני - ממה שאני הבנתי לא אמורים להעיר אותם בלילה, זה אמור להיות האחריות שלהם ולא שלך
    דבר שלישי - ממה שהבנתי גמילה בלילה זה יותר בשלות פיזיולוגית - יכול להיות שהוא מוכן ויכול להיות שלא.
    ודבר אחרון - הייתי מנסה איזה שבועיים (שבוע זה נראה לי קצת קצת) ואז מחליטה.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • בשעה טובה על גמילת היום.
    אני לא מיהרתי לגמול בלילות.
    רק אחרי שקמו כמה לילות ברצף עם חיתול נקי הורדתי להן.
    להעיר בלילה זו שגיאה בעיני - קודם כל כי יש חשיבות גדולה מאוד לשינה רציפה, מעבר לזה זה מרגיל את הגוף לעשות פיפי בשעה מסויימת, באמצע הלילה וזו ממש לא המטרה.
    המטרה היא שישנו לילה שלם ויבש.
    יש כאן עניין של בשלות גופנית.
    בעיני חבל לתסכל על כלום.
    אם לא בא לך לשים את החיתולים אז יש את התחתוני-חיתול (אצלי זה לא עבד כי הן ישר זיהו את ה"שקר"
  • השאלה האם כשיו אחרי שכבר הורדנו את הטיטול והוא מספר לכולם בהתרגשות שאין לו טיטול בכלל זה לא יהיה גרוע מצידי להחזיר לו את זה?
    אני פוחדת שהוא ייפגע או משהו כזה
    איך כדאי לי לעשות את זה בצורה העדינה ביותר?
  • לדעתי אם הורדת והוא מתרגש מהעניין את לא יכולה להחזיר אותו לטיטול מיוזמתך, הוא יפגע וירגיש את זה כהליכה אחורה.
    יומיים רטובים מתוך שבוע זה גם לא כ"כ נורא, אם את רוצה תטפטפי לו בעדינות שאם הוא רוצה טיטול בלילה שיבקש ואז אולי תוכלי להחזיר.

בהצלחה!

• לפי דעתי תקחי אותו כל לילה ב11 -12 ככה לשירותים שיעשה גם אם הוא ישן לוקח זמן לגוף לווסת את העצמו

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • אצלי עד היום הבנים עם חיתול לילה
  • השאלה אם זה גם לא קשור לזה שאת לפניי לידה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה