משהו ממש מוזר קורה לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני יודעת לא כתבתי כאן המון זמן האמת שלא נכנסתי בכלל המוות הזה של חברה שלי גרם לי להתעסק קצת בדברים אחרים...
    גם הייתי בחודש בלי הורמונים ועכשין בחודש הזה הזרקתי שוב הפעם גונל 112 (פעם שעברה היתה 75 הפעם הוא נתן לי 112) בכל מקרה הזרקתי ככה 7 ימים עם מעקב לפי הוראת הרופא כמובן ובשבת הקודמת הזרקתי בבוקר אוביטרל ובראשון היית ההזרעה (7.4) בסוף השבוע נסענו לספרד לנקות את הראש מכל התקופה האחרונה שאנחנו עוברים אני עכשיו בברצלונה חוזרת לארץ בע"ה ביום ראשון היום בו אני מריכה לקבל מחזור 14 יום לאחר ההזרעה אתמול היו לי כתמים חומים יבשים על התחתונית פתאום וזה מוזר זה יום 11 אחריע ההזרעה ועכשיו בבוקר יש לי ממש כאבי מחזור חזקים ודימום. מצד אחד אני אומרת בסדר מחזור גם קורה שהוא מקדים אבל איך יכול להיות אם הזרקתי אוסיטרל הביוץ אמור להיות מדוייק והמחזור 14 יום אחריו לא???? מוטרדת ממש ודווקא שנסענו לחול לנוח קצת לא לחשוב על כלוםמה אתן.אומרות????
    תודה מראש.לכל העונות

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
7 תגובות
עמוד 1

• אצלי לפני מחזור מתחילות הפרשות חומות כבר מיום 10-11...

בכל מקרה, עדין אל תספידי...תראי איך הדימום ממשיך..בתקווה שלא ימשיך!

• ממוש מצטערת לשמוע... דווקא עם ההורמונים המחזור הקדים לי כמה פעמים ( גם עם אוביטרל כמובן) מקווה שעדיין תופתעי לטובה ואם לא אל תתני לזה להרוס לך את החופש בבקשה ממך! תהני ותבלי תמיד יש חודש חדש

• הי בנות
    לא יודעת למה כמה ימים לא עלה לי האתר כל הזמן היתה שגיאה...
    בכל מקרה המחזור היה ממש קצר בול יומיים 48 שעות ונגמר לגמרי ממש הזוי אבל לא נורא. לא ג'סי לא נתתי לזה להרוס לי את החופשה האמת התעלתי על עצמי ממש יצאתי לשופינג כייפי ועשינו חיים וגם בראש אני יודעת שעכשיו זה חודש ללא זריקות הרי ככה אומר הרופא שלי חודש כן חודש לא... מה אני אגיד לכן מנסה להגיד לעצמי שבסוף זה יבוא בטוח אבל זה מתחיל קצת להתארךךךךך מדי... לא יודעת אם ללכת לרופא פרטי להתייעצות נוספת כי מצד אחד הרופא שלי במכבי הוא מומחה עם שם ידוע חברה שלי שבכללית שילמה הרבה כסף בשביל לעשות אצלו הפריות מצד שני אין מה לעשות כשמשלמים לפרטי זה כנראה עושה את שלו... לא יודעת פשוט לא בא לי סתם להמשיך למרוח את הזמן זה הכל
    שבוע טוב לכולכן

• מותק בדרך כלל יש לך מחזור כזה קצר? אולי בכל זאת שווה לבדוק הריון?

• יעלי, כמו שג'סי אמרה - שווה ממש לבדוק!
    יומיים מחזור יכול להיות גם השתרשות :)
    מקווה לשמוע בשורות טובות :-* בהצלחה!
  • כדי באמת לבדוק
  • תודה לכן מקסימות שלי אבל לא נראה לי שיש סיכוי למשהו החודש האמת באמת היה משהו מוזר החודש דימום הזוי וקצרצר אבל עד שהתחיל היו לי ממש כאבים בחזה שהיו לי גם בהזרעה הקודמת עם ההורמונים אני מנילה שזה האורביטרל הרי הוא הורמון הקיון וכשהתחיל הדימום נעלמו גם הכאבים בחזה ודיי ברור לי שזה היה מחזור שהקדים איכשהו בארבעה ימים מעניין אספר על זה לרופא כשאלך מעניין מה יגיד בכל מקרה תודה לכולכן על הרוח החיובית!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה