התינוק שתקע אתכם: חתונה בעקבות הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
33 תגובות
עמוד 1
  • נגד/ כישלון לדעתי.

אם הם היו אחראיים לקיים יחסי מין הם יכלו להיות אחראיים גם לשמור על עצמם.

הדור של היום הוא לא כמו פעם.

יש לי חברות שהתחתנו בעקבות ההריון ושנה אחרי התגרשו.
    אז בשביל מה להתחתן? כי נכנסו להריון?

אם לי זה היה קורה אני הייתי עושה את הבחירה שלי אבל לא הייתי מוכנה להתחתן בגלל ההריון.

יש מכרה שנכנסה להריון מהחבר שלה 4 חודש ביחד והם מיהרו לקבוע חתונה
    כשחשדתי ושאלתי אז היא התחילה לגמגם שהם רצו להתחתן ופשוט הקדימו את החתונה. טוב בסדר...

• טוב סליחה אבל הכותרת
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • אני התחתנתי בחודש שישי
  • וברצוני להגיב לטלי ולהוסיף שיש מצבים שזה באמת נותן זירוז לחתונה. אבל אם זוג רצה להתחתן אז למה למהר תוך חודש? כדי שלא ידברו? כי הם מתביישים?

ואני יכולה לקבל נישואים כאלה מזוגות שנמצאים שנים ביחד א-ב-ל!!! לא מהזוגות שמספר חודשים ביחד וממהרים להתחתן בגלל ההריון ומוכרים לי סיפורי סבתא שרצו להתחתן ושדיברו על זה.

אז מה? הזוג בקושי מכיר אחד את השני אז זה מדאיג לאור העובדה שהדור של היום בוא בעייתי מאוד.

• נורא תלוי הצלחה במקרה שיש זוגיות חזקה
    כישלון במידה ולא
    [/center]
  • מאד תלוי בזוג יש מקרים בהם זאת הצלחה אדירה ומקרים בהם זה כישלון חרוץ.....

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • זה מה זה של פעם...
    פעם, היו מתחנתים בגלל זה.

היום, מי צריך גבר בכלל???
  • טוב אז ככה ... יצאתי עם בעלי 3 שנים ונכנסתי להריון בזמן הצבא
    ההורים שלי בכלל לא ידעו שיצאתי איתו כי פחדתי מהתגובה כי הוא מבוגר ממני
    בהתחלה רציתי לעשות הפלה כי פחדתי מההורים
    ואז מפה לשם הכל יצא לאור
    ההורים שלי לא רצו שנתחתן אבל אנחנו רצינו אז גם לא עשינו הפלה
    בסופו של דבר התחתנו חתונה גדולה מן הסתם שכולם הבינו שאני בהיריון .. ואבא שלי ואחי הגדול לא רצו להיות בחתונה ..
    עם אחי היה שולם קצת אחרי החתונה
    ועם אבא שלי אחרי הלידה שהייתי במצב קשה ..
  • אני נגד כשהבחורה מכוונת להכנס להריון רק כדי לגרום לגבר להתחתן איתה... גם אם הם שנים יחד...
    אשתו של אח שלי עשתה לו את זה, תוך כמה חודשים בודדים, אמרה שהיא על אמצעי מניעה והיא לא היתה, הם התחתנו למרות שהוא בכלל לא אהב אותה. עשתה את אותו טריק 3-4 חודשים אחרי שנולד התינוק (כשהוא חשב להתגרש) היום הם נשואים כמה שנים ויש להם חרא של חיים כל הזמן רבים והילדים הם שסובלים.
    והיא כל הזמן התרברבה לאמא שלי שכל מה שעניין אותה זה שגם לה יהיה ילד לטייל עם החברות שלה...

בת דודה שלי עשתה אותו דבר, אחרי כמה שנים עם החבר שלה (למרות שבגד בה על ימין ועל שמאל! והיא יודעת) הוא סירב להתחתן, היא הפסיקה לקחת גלולות כדי שתינוק יגרום לו להתחתן
    והפתעה- הילדה בת 4 והוא עדיין מסרב להתחתן!!! אז הם עדיין ביחד אבל הוא עוזב את הבית כל שני וחמישי- ומי סובל? שוב!! הילדה

הילדים סובלים מזה בסוף, בני הזוג סובלים מזה וזה מוציא שם רע לכל הבנות(!)

אם גבר היה אוהב אותך באמת הוא לא היה צריך תינוק כ״תירוץ״ כדי להתחתן איתך! אז מבחינתי אם הוא לא עשה את הצעד וצריך עוד זמן כדי להיות בטוח אז לעולם הוא לא יהיה בטוח - תמשיכי הלאה ותמצאי את הגבר שייתן לך יחס כמו למתנה שאת!

• בגדול אני נגד.

אם הייתי נכנסת להריון לא רצוי הייתי עושה הפלה.

הסיבה היחידה להתחתן בהריון זה אם גם ככה רוצים להתחתן.

מבחינתי להתחתן בגלל הריון זו הבעת חולשה, כלפי הסביבה, ובכלל כאישה. אפשר לקבל מזונות לפרנסת הילד, ולהתחתן בבוא היום עם אבי הילד או בן זוג חדש.

הדבר שהכי מפחיד אותי בעולם זה לחיות מתוך פשרה, בחיים האישיים או המקצועיים.

לכל מי שבחרה להתחתן בהריון - זו לא ביקורת אישית, רק דעתי באופן כללי. כמו בכל תחום תמיד יש יוצאים מן הכלל.
    הבלוג שלי

• וואי, על מי שנכנסת להריון *כדי* לדחוף לחתונה אני לא מדברת בכלל.

• מדהים איזה דעות מוצקות יש לכן על כל דבר, זה משהו

לא נכנסתי לכתבה.

הכותרת מרגיזה אותי.

תינוק לא תוקע שום דבר! מה זה הדיבור הזה?
    פייס: ortal_hori

• דבר ראשון הכותרת ממש נוראית.
    אני אישית חושבת שאם נכנסים להריון לא חייבים לרוץ לחופה אפשר ומותר ילד ללא נישואים לפעמים זה אפילו עדיף.
    בתור אחת שחיה בחו"ל כל נושא החתונה בגלל הריון כמעט שלא קיים - אם בהריון יופי עוברים לגור יחד אם לא גרים עדין ומגדלים את הילד אני מכירה המון אנשים שהתחתנו רק אחרי ילד שלישי או לא נשואים בכלל עם ילדים וחיים ביחד שנים..
    אני אישית נגד כל דבר שהוא בכפיה. חתונה צריכה לבוא בגלל שרוצים ולא בגלל שום דבר אחר
    וצריך להוציא את המושג ממזר מהלקסיכון שלנו אז אולי אנשים יחשבו קצת יותר לפני הריצה לחופה. ילד שנולד מחוץ לנישואים לא צריך להיקרא ממזר מספיק לשים תגיות!!
    אנחנו לא בימי הבניים.

• תרין, הבעיה היא לא המושג ממזר, הבעיה היא שאף אחד לא יודע מה זה ממזר.
    ממזר זה מחוץ לנישואים אבל פעם ילד היה נוצר רק מנישואים, באותם ימי התנך מתי שהוטבע המושג.
    אז משמעות המילה ממזר זה ילד מבגידה. המילה "נשואים" כיום אין לה משמעות בקביעת ממזר או לא.

• ליתר דיוק, ממזר הוא ילד שנולד כתוצאה מיחסים של אישה נשואה עם גבר שהוא לא בעלה.

גם בלי ממזרות יש סטיגמה. אבל להתחתן כדי להימנע מסטיגמה זה כמו להישאר בנשואים אומללים כדי לא להתגרש.

מתוקונת - את חייבת להסכים שזה לא מצב אופטימלי, והויכוח הוא על האוטומטיות שבה זוג מחליט להתחתן ברגע שמתגלה הריון.
    הבלוג שלי

• מי אני שאשפוט ?!
    בעצמי התחתנתי בחודש שישי אחרי זוגיות של 4 שנים
    כל מקרה לגופו , איך דתיים מתחתנים ? כשהם בקושי מכירים מ2 וחצי מפגשים ,לומדים להכיר לומדים להסתדר...
    בני נוער זה כבר סיפור שונה ...אף אחד לא חייב להתחתן בגלל שבחורה בהריון אנחנו כבר במאה 21 ...ומסכימה עם אורטל -תינוק זה מבחן של הזוגיות ולא משנה אם הזוג התחתני בגלל או בזכות או ללא קשר .כולם יתמודדו עם קשיים וריבים ואי הסכמה על אופן גידול הילד
  • בכותרת של השיחה כתוב חתונה-בעקבות-הריון, ז'תומרת חתונה בגלל שהתגלה הריון
    במקרה כזה, מבלי להסתכל על מכלול הסיבות האחרות, רק בגלל ההריון-זה כשלון בעיניי.
    תינוק לא אמור להוות סיבה לחתונה ובסיס לחיי הזוגיות שלאחר מכן.
    נישואים כאלה שמבוססים על "אופס" לרוב סופם להסתיים עוד לפני שהתחילו.

מבחינת להתחתן בהריון באופן כללי מהסיבה שזה גם ככה מרגיש זה והחתונה היתה מתקיימת בכל מקרה, אם ההריון או בלעדיו, אז מן הסתם שהריון בעצם לא מהווה בכלל שיקול בסיפור הזה.
    ואז זה גם לא משנה אם הזוג מכיר שנים והחליט שהם נועדו זה לזו או מכיר חודש או חודשיים והחליט שהם נועדו זה לזו ובדרך גילו שהם בהריון.
    במקרה הזה החתונה היא מכל הסיבות הנכונות וההריון הוא מבחינת בונוס

• בגדול מה שיוליה אמרה...

• הייתי חייבת להגיב...לא נכנסתי לכתבה אבל..
    אני כמו מתוקונת...
    אני התחתני בשבוע 20!!!!!!
    וכן הכרתי את בעלי אחרי חודש עברנו לגור יחד..
    נכנסתי להריון אחרי 4 חודשים והייתי עם אמצעי מניעה (פספתי גלולה אחת..)
    אני ובעלי החלטנו יחד בלי היסוס ובלי פחד להתחתן.. והנה טפו טפו אנחנו נשואים 5 שנים עוד מעט ומאחלת לנו עוד המון שנים יחד...

לבוא להגיד התינוק שדפק לכם את החיים.. בחיים לל-אא אני לא מבינה מאיפה באה הכותרת הזאת..
    הפלה אפשר לעשות בציק צק ונגמר הסיפור...

• תלוי בזוג
    לא כל זוג כזה שמתחתן בהריון עושה טעות ויכול להיות שדווקא זה לטובה

• בגדול אני ממש נגד!!!
    אבל בכל כל יש גם יוצא מן הכלל

• הייתי חייבת לחפש את השרשור הזה

• על הנושא אין לי הרב מה להגיב כי זה כמובן בכלל לא מקובל אצלנו החרדים ז"א שיעשו הכול כדי לא להגיע למצב כזה......
    לא יודעת מה היייתי עושה אם היה קורה כזה מצב....הפלה (מבחינתי לא בא בחשבון ) וגם להתחתן בגלל שהאשישה בהריון ולא בטוח שההריון הזה רצוי והזוג הזה מיועד להתחתן גם לא תמיד בא בחשבון.......בקיצור עדיף לא להגיע למצבים כאלה......
    בכ"א קרן אני איתך
  • הכול תלוי-
    עד לפני ארבע שנים הייתי בדיעה שהיריון צריך לבוא אחרי הנישואים- אחרי שהכרתי את בעלי דעתי התהפכה.
    הכרתי את בעלי בצאט במוצא"ש 13.6.9
    יום חמישי לאחר מכן 18.6 עברתי לגור איתו אצל ההורים שלו- כבר מהרגע שראינו זה את זה הבנו שנועדנו זה לזו לעד וכבר בשיחה הראשונה ביניינו בדקנו לפי הביוץ שלי מתי אני משוערת ללדת- - בשיחה יצא 30 לאפריל, אבל שמואל העדיף 6 למאי- אחרי עשרה וחצי חודשי זוגיות.
    שמואל הוא לא טעות- אנחנו פעלנו לשם היריון ויצאה הצלחה גדולה שבעוד שבועיים תציין שלוש שנות הורות.
    הזוגיות שלנו הייתה נפלאה מהרגע שנוצרה והילדים רק מעצימים את הפלא הזה- עכשיו הוא פי שלושה ומחכה בקוצר רוח להיריון ולילד שיגביר עוד יותר את מה שכבר כביר היום.
    אנחנו לא מהרנו להתחתן בגלל ההיריון- גם אם לא היה ההיריון היינו תחתנים תוך זמן קצר. התחתנתי בשבוע 21 להיריון עם בטן מכובדת מאוד שנראית מתאימה לחודשי היריון מתקדמים יותר. ועל ההיריון התפארתי מיד שגיליתי שני פסים- כל מי שאני מכירה ידע מהר מאוד על ההיריון הזה.
    כעת אני בנישואים שניים- בנישואים ראשונים שלי נישאתי ללא היריון (ההיפך- "שמרתי עצמי" ), הרבה חשדו שקיים היריון בלל שהתחתנתי בת פחות מגיל 20 והוא מבוגר ממני רק בשלושה חודשים וחצי וכאמור לא היה היריון לא לפני ולא אחרי. והנישואים האלו כשלו מהר מאוד.
    לסיכום-
    הכול תלוי בכל כך הרבה משתנים שיכולים להוביל איתם לתוצאות שונות. מבחינתי זכיתי שהריתי (במכוון) אחרי שישה שבועות של זוגיות.

• עכשיו תורי
  • לילך זכרתי שהתחתנו באותו שבוע להריון

• ראיתי, ומשום מה זה לא שלח שם את ההודעה שהגבתי לך - אז התייאשתי
  • צוצינה! התחתנתם??????

איזה יופי!!! אני מאושרת לשמוע!!! נראה שכ"כ טוב לכם יחד
  • נראה לך???

• איזה באסה להתעצבן לרצות להגיב והופ הפורום נפל. אורטל במיוחד בשבילך החזירו אותו

אז האם אני בעד להתחתן רק בגלל ילד ורק בגלל הריון? לא!!!!! אני לחלוטין נגד. אפשר לעשות הפלה ואפשר להמשיך את ההריון ובזוגיות עד שתתבסס מספיק בשם עצמה והוגיות תהיה התירוץ לחתונה.
    שלא נדבר על להכנס בכוונה להריון ללא ידיעת בן הזוג שזה מחריד לדעתי שפל גנבה סוג של רצח לבן הזוג!!!!
    ולגבי זוגות שגם ככה רצו להתחתן ואופס בזמן ההכנות קרה, אז זה באמת דבר מקובל לדעתי ואין לי שום בעיהעם זה.

ולא אין לי דעה מוצקה ברור לי שבכל כלל יש יצא מן הכלל!

• אבל אורטלי!! מה עם בן??
  • שאמא שלו תביא את הבן שהיא כל כך מייחלת לו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה