היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לנו בבית שקיות של בגדים שכבר קטנים על עופרי. לא זרקתי כלום!! ועכשיו אין לי איפה לשים את כל זה
9 תגובות
עמוד 1
היי מאמי קודם כל אל תזרקי תעבירי או תתרמי יש המון ילדים שזקוקים לכל בגד...
אני אישית אחסנתי הכל כל הבגדים שקניתי לנהוראי ותהל היו חדשים נשמרו טוב ונראים טוב בטח אעביר לילדים הבאים בע"ה
מה שבמצב ממש טוב וחבל לזרוק תשמרי, מה שלא תמיד אפשר לתרום... בהקשר של לתרום אגב אלה פתחה שיחה במאמאזון שבה היא מבקשת תרומות בשביל חברה שלה עם 2 ילדים, בן ובת...הבת הקטנה בת 8 חודשים אולי תוכלי להעביר את זה דרך אלה למישהי שממש זקוקה לבגדים...
אם יש מקום לאחסן - תשמרי.
אני מעבירה הלאה דרך אתר "אגורה" - כל בגד מתקבל באהבה אצל מי שצריך שם.... פייס: ortal_hori
הי עופרי, אשמח לביגוד.יש לי חברה שצריכה עזרה.
היי אלה, אני אודליה, עופרי זאת הבת שלי. אשמח לתרום את הבגדים. איזה גילאים את צריכה? מאיזה אזור את בארץ?
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
מקפיצה..
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
אני שומרת לאחותי שאמן בקרוב גם היא תצטרך בגדים לאיזה קטן או קטנה :) הרוב שמרתי חלק מהבגדים שכבר עשו את שלהם אני זרקתי אם לדעתך הבגדים במצב טוב תעבירי אותם לחברה או לגן/פעוטון....
שומרת הכל מאוחסן בשקיות מתחת למיטה
היי מה שממש טוב וחגיגי כדאי לך לשמור בגדי גוף גטקסים מתאים גם לבנים וגם לבנות לשמור כל השאר אם ממש מצב מצוין לשמור אם לא להעביר ההלאה תמיד יש מי שישמח לקבל