להסביר לילד קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהוא לא הולך לראות את אבא שלו בשנה הקרובה..בכלל.. אולי פעם פעמיים .. וכל זה כשהוא כבר לא רואה אותו 3 חודשים.. איך עושים את זה?!?
    ממש קשה לי העניין הזה.. וכבר חשבתי להיוועץ עם פסיכולוג אבל לא לפני שננסה פה עם כל הבנות החכמות והיצירתיות שיש פה.. מה אומרים לו? איך מסבירים? מציינת למי שלא יודעת , ליעד מבין הכל ואפשר להגיד לו הכל.. הזיכרון שלו גם מעולה..
9 תגובות
עמוד 1
  • יקרתי אני חושבת שצריך פשוט לדבר בגובה העיניים ולהגי לו שמסיבת X אבא לא יוכל להיות איתכם בשנה הקרובה ושגם אמא עצובה בגלל זה וזה בסדר להרגיש חוסר בגלל אבא ושהוא אוהב אותו וזה לא קשור אליו (ליעד) ושהוא עוד יחזור
    מלבד זאת שלא רואה למה לא להתייעץ עם פסיכולוג/עובד סוציאלי שיוכל להסביר לילד טוב יותר בשיתוף פעולה יחד איתך
    לא קל בהצלחה
  • תודה דובונית מקסימה
  • אני לא מעודכנת כנראה .. מה קרה?

עם כל הצער שבדבר כן להגיד לו בעדינות ובגובה העיניים ש"לא נראה את אבא הרבה אבל הוא אוהב אותך מאד" ומידי פעם ככה תתני לו נשיקה וחיבוק ותגידי לו שזה מאבא

• דברי איתו תסבירי לו שמהסיבות ///// אבא לא יוכל להיות איתכם בשנה הקרובה
    ואבא מאוד מאוד אוהב אותו ומתגעגע וגם לאמא
    ותני לו חיבוק ונשיקה ותגידי לו שזה מאבא.
    ולדעתי גם להתייעץ עם פסיכולוג.
  • אני הייתי מכינה לו סיפור קצר
    שאומר שאבא נסע רחוק
    והוא מאד מאד מאד אוהב את ליעד
    והזמן יעבור מהר והם יפגשו

• טלינקה
    אוהבת אותך

• אני עם הבנות, תספרי לו סיפור שיתאים לגילו, על כך שאבא נסע מסיבות א' ב' ג'
    ושאבא מאוד אוהב ומתגעגע אליו.
    ושזה בסדר להתגעגע. וכשאבא יחזור יהיה לו הכי כיף שבעולם...
    גם הייתי עושה לו פעילויות בבית שבהן אתם רואים תמונות של בעלך,
    תמונות שלו ביחד עם ליעד, תסבירי לו כמה שהיה להם כיף ביחד...
    כדי שאבא שלו יהיה חקוק לו בזכרון
    ובכל מקרה אני חושבת שכן כדאי להתייעץ עם פסיכולוג ילדים בנושא,
    אף אחת כאן לא מומחית בסיטואציות כאלה

• הכי כדאי לך להתיעץ עם עו"צ/או-ו פסיכולוג ילדים המצב ככ מורכב שלא כדאי לעשות נזק במיוחד שהוא ככ חכם ומבין
    אבל לא מגיע לכם ביקורים כדאי לך לברר את הענין
    את אשה גדולה וחזקה שולחת לך מלא
  • לא יודעת מאמי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה