שמן הריון וולדה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    התחילו לי גירודים ויובש בבטן
    אני משתמשת בשמן הריון של וולדה שלא כל כך עוזר
    ואחרי חצי שעה אני מרגישה שלא שמתי כלום
    יש לכן קרם או שמן מומלץ למרוח?
    מישהי יודעת איך הקרם של ניוואה בקופסת פח הכחולה?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני בתחילת ההריון הזה השתמשתי ב"ליידי פיצפון" להריון של דר' פישר
    היה לי יובש נוראי ואח"כ כל הבטן התקלפה (פעם ראשונה בחיי נתקלתי בתופעה כזאת)
    אח"כ עברתי לקרם גוף רגיל שהשתמשתי בו לפני ההריון - של GARNIER
    והוא פשוט מעולה לי...בקיצור, נראה לי שכל הקרמים להריון האלה זה סתם חרטא ובזבוז כסף.

• ברור שהכל חרטא חחח שיווק מעולה , תמרחי שמן שקדים משמן יופי ,או שמן זית גם מעולה
  • אני משתמשת בקרם למניעת סימני מתיחה של תפוח.
    מקל על הגירוד.
    לגבי מניעה של סימני מתיחה - סימן שאלה!!!
  • חבל לך על הכסף כל קרם גוף יעשה לך את העבודה
  • לא יודעת אם כל קרם יעשה את העבודה - תצטרכי לקחת סיכון ולבדוק :)
    אני באופן אישי השתמשתי בקרם גוף של מורז הרב אטופיק, שהוא טבעי ומתאים לכל מיני בעיות בעור כמו יובש וכאלה, הוא נספג בקלות וממש עזר לגירודים ולמתיחה. אני פחות בעד שמן סתם כי אני לא אוהבת את ההרגשה השומנית וכי זה מלכלך - אבל זה כבר עניין של העדפה אישית.

• בעיקרון כמו שהמליצו רק יש איזה שהיא תופעה לא זוכרת של שמה שמביעה עימה גירודים ומצריכה בדיקת רופא אז אם לא בדקת תבדקי לשלילה ואז תנסי תקרמים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה