היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אפשר בבקשה הסבר מבנות שכבר חוו את הטיפול של האיקקלמין?? מה עושים, איך עושים? מה ההרגשה? תופעות לוואי?
הרופאה אמרה להתחיל לקחת ביום שלישי או חמישי ולהתחיל מעקב, אני קצת מבולבלת :(
תודה, בשורות טובות בקרוב - אמן!
7 תגובות
עמוד 1
זה לא כזה נורא , אני התחלתי ביום ה5 , שני כדורים ביום בבוקר ובערב, לי אישית לא הייתה הרגשה מיוחדת חוץ מעייפות ומיגרנות. חשוב לשתות הרבה מים. חשוב ליהות במעקב במהלך הטיפול. בהצלחה מאמי.
/]
ואם אני ביום 8? אין טעם להתחיל עכשיו נכון? לחכות לחודש הבא? אני לא מצליחה לתפוס את הרופאה שלי :-|
עדיף שתשאלי את רופא , יום ה8 נראה לי כבר מאוחר.
/]
היי בובה
אני לקחתי 3 סבבים כאלו תמיד התחלתי בין היום ה 3-5 חשוב לאכול ולשתות טוב עם הכדור הזה זה יכול לגרום למעט עייפות ומצבי רוח.. וכמובן לעשות במקביל מעקבים של בדיקות דם וא״ס
בהצלחה!!
היי, אני קיבלתי איקקלומין חודש ראשון 2 כדורים ביוםוזה לא עזר לא החה ביוץ אך בחודש השני קיבלתי 4 כדורים ליום שזה מינון גבוהה מידי לטעמי זה עשה לי כל מיני תופעות לוואי הכי חשוב תדאגי שיעשו לך מעקב זקיקים כי אצלי זה עבד בחודש השני אבל הביוץ הגיע מאוד מאוחר. ביום ה32 היה ביוץ... מחר אני עושה בדיקה לגלות האם יש הריון אז שיהיה לך בהצלחה!!!
אני לקחתי 3 סבבים, פעם ראשונה כדור ליום והביוץ היה ביום 30... ופעם שנייה מינון שני כדורים- הביוץ היה ביום 17 ופעם שלישית לא היה...... סה״כ אין יותר מדיי תופעות לוואי אבל חשוב לעשות מעקב זקיקים
בהצלחה!!!!
תודה בנות, בהצלחה לכולכן :) נחכה עוד חודש ונתחיל.. מקווה שלא נצטרך בכלל! :-*