היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי צולי , נהייתי כבר סנילית ... אני לא יודעת עם עידכנתי אותך אבל ... הידעת על הטיפול התרופתי בנושא הרטבת לילה ?? למה גילתי אודותיו רק לפני שבועיים
9 תגובות
עמוד 1
בהצלחה!!
באמת??? אולי אני אקבע תור לרופאת ילדים באמת. אני יודעת שיש טיפול אבל לא יודעת... בגלל שבעבר היו לו תקופות יבשות נראה לי שזה לא רלונטי אליו אבל אולי אני אנסה אותה. הבן של הבוסית שלי היה מרטיב וברגע שקיבל טיפול תרופתי מיד הפסיק להרטיב!
אני כבר לגמרי מיואשת. שחר מתוסכל. וזה הכל.
צולי, הייתי בטוחה שהבעיה נפתרה... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
גם הבן שלי מטופל עם מכשיר שמצמידים אליו בלילה ומצפצף כאשר מתחילה הטיפה הראונה של הפיפי לצאת. הוא כבר שנה פלוס מטופל ויש שיפור. כמובן שלפעמים יש עליות וירידות מאוד ממליצה.
אותנו זה שיפר קצת אבל הגיע לאיזה מן פלטו כזה. התיאשנו מזה.
אנו לא התייאשנו וטל שלנו מקבל את המכשיר בכייף. אמרו לנו או להמשיך עם המכשיר עד שטל יצליח לבדו. או להתחיל לקבל טיפול תרופתי בלילה להפסקת השתן. גם אני וגם בעלי נגד תרופות בגילו. אז אנו מחכים בסבלנות. לרוב יש לו הצלחות והוא גם יבש ולעיתים המכשיר מצפצף ואז טל קם לבד ושירתים. טפו טפו טפו המיטה יבשה בבוקר. צריך רק לחייך!
סבבה... רק שבעייני אין הבדל בין זה לבין העובדה שבעצם כשהם גדלים זה נעלם. ככה שאין לדעת בעצם ממה השיפור שלו... בכל אופן, כשילד זקוק לתרופה הוא בד"כ תמיד רטוב. ככה אני יודעת (ואולי אני לא יודעת נכון...) ככה שאולי אתם בכלל לא אינדיקציה לטיפול תרופתי. מה שחשוב זה שהילד שמח. זה באמת הכי חשוב
אני קראתי על הטיפול ואני כבר לא זוכרת איפה
תעדכני! אני לגמרי בעד! כל מה שיעשה טוב מבחינה רגשית לילד!