זקוקה לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני חלק מכן.
    ביום שישי גילתי שאני בהריון ומאז אני לא מפסיקה לבכות ונכנסת להתקפי חרדה !
    אני כל כך מפחדת אין לי שום דרך להשתלט על הפחד! אני מפחדת מההריון אני מפחדת שחס וחלילה יקרה משהו בלידה ! אני לא מצליחה לאכול או לשתות מיום שישי בבוקר אני זרוקה במיטה ורק בוכה אני לא יודעת מה לעשות? ואיך להמשיך?
27 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה
  • אני מפחדת מהכל! מרופאים מבדיקות מחוסר שליטה והכי הכי מהלידה עצמה
    בהריון הקודם היה רופא אחד שהצלחתי להסתדר איתו והיום הוא כבר לא מקבל
    אוףףףףףף כולי נפוחה מבכי אפילו הדמעות כבר לא מצליחות לצאת
  • אני מבינה אותך.. זה טבעי לפחד .. אבל קודם כל תנסי , על מנת להרגיע את הפחד, לחשוב אם היה משהו בלידה הקודמת שחלילה הסתבך שגורם לך לפחד ככה.. אם לא , אין סיבה שהפעם יהיה משהו כזה שיקרה.. אם כן את פשוט צריכה מעקב רפואי צמוד יותר ולהרגע ככל הניתן .. אני בכל מקרה פה אם תרצי לשפוך את הלב ובפייסבוק ואיפה שתרצי..
  • אני חושבת שאולי כרגע את מאוד, מאווווד הורמונלית....וזה יעבור...
    אין סיבה לפחד ככה, את חייבת לשמור על עצמך ועל העובר.
    הכל יהיה בסדר, אין סיבה שלא! תחשבי רק דברים טובים!
    שיהיה לך הריון קל ותקין והמון מזל טוב!

• מתוקה שכמוך
  • תודה בנות כן בעלי יודע גם ההורים שלי.. כולם מנסים לתמוך אבל אני לא מצליחה לקבל את התמיכה שלהם אני מסתגרת בחדר עם התקפי חרדה ובכי

• זו חרדה ולדעתי היא מוזנת מההורמונים של תחילת ההריון
    אני חושבת שכרגע אסור לך להיות לבד ולהסתגר,
    להפך - תלכי כרגע נגד הרצון הזה ותשתדלי להפתח, בפני בעלך, בפני משפחתך, חברות קרובות
    העיקר שלא תתמודדי עם זה לבד...
    אם זה עדיין לא עוזר אני הייתי הולכת לרופא משפחה
    ובודקת אם יש איזשהי אפשרות לקחת משהו נגד חרדה...

בכל מקרה - את לא לבד והכל יהיה בסדר!

• ממי, שיהיה בשעה טובה !!!!!!
    תינוק זה ברכה
    אבל גם אם את לא חושבת ככה, יש אופציות....... לא סוף העולם שום דרך שתבחרי...

• תודה בנות יקרות שלא תבינו לא נכון אני מאוד הייתי רוצה עוד ילד אבל הפחד כל כך גדול שהתחלתי להשלים עם עצמי שזה בסדר גם ילד אחד.. החודש ״נרדמתי בשמירה״ וזה מה שקרה
    ואין יכולות להתמודד עם זה

• [/center]

• הי חמודה
  • ענבלי גרמת לי פשוט להזיל דמעות את משהו מיוחד..
    ולך חסויה יקרה אין לי מושג מי את אני יכולה רק לדמיין
    אני יכולה לומר לך שכאילו את מדברת מגרוני גם אני מאוד פוחדת מאוד לידה
    ואני לא יודעת איך הייתי מגיבה במצבך...
    אבל אני יודעת שאם זה קרה זה היה צריך לקרות ואני יודעת שיש לא מעט נשים שחרדות בהריון וכול תק ההריון עוברות שיחות חיזוק ומטפלות בעצמך ובעה יולדות קל ותקין ובידיים מלאות
    איני יודעת אם את מאזור המרכז אבל יש את מרפאת חווה בתל השומר שאת יכולה לשוחח איתם ואלי איתנו לך גם מידע לגבי אזור מגורייך..
    תכתבי גם איזה קופח את ונכתוב לך המלצות לרופאים
    ותזכרי שגם כאן וגם בפייס (אם אנו חברות אשמח לסייע גם בפרטי)
    אנו תמיד לצידך לאט לאט השוק יחלוף את חייבת לדאוג לעצמך למען האוצר או האוצרית שיש לך בבית הם רוצים אמא בריאה וחזקה
    תאספי את עצמך תביטי במראה ותראי שתבחרי בבחירה את אשר תבחרי לא משנה לאיזה כיוון הכל יסתדר עם הזמן תאספי את עצמך תשתי משהו תאכלי
    תביטי באוצר ותסתכלי על חצי הכוס המלאה
    ואז אט אט תטפלי בחרדות ועד שיסתיימו ה9 אם תשאירי את תהיי אחרת מכל בחינה
    בהצלחה ובאמת אנו כאן בשבילך... המשך קל ותקין בעה
  • תודה בנות אתם בהחלט מצליחות לעודד אותי
    עדיין לא החלטתי מה לעשות ..אני מחפשת את הכוחות
  • היריון בהפצעה זה בהחלט לא קל
    אבל למזלנו (או לא) יש 9 חודשים להסתגל
    היריון זה מלחיץ וגם לידה
    אבל אחכ כשמחזיקים את האוצר שוכחים אחרת כולן היו מביאות רק ילד 1

תהיי חזקה!

• לא קראתי את כל העצות הנפלאות של כל הבנות לכן אולי אני חוזרת על חלק מהן .
    פחד ,חרדה ,בכי ,כל זה תקין גם אם זה בלתי נשלט במיוחד עם כל ההורמונים שיש לך עכשיו .
    יש לי כמה עצות פרקטיות בשבילך ...
    אני משערת שהפחד שלך נובע מהחוויה שעברת כנראה בלידה ,אז דבר ראשון זה לא חייב להשאר ככה . יש כזה דבר דולה לאחר לידה שעוזרת לעבד את החוויה ולהבין מה התרחש ומה גורם לך לתחושות שלך ואיך מתקנים ומה עושים ,אפשר כבר מעכשיו לחשוב על מיילדת פרטית או דולה שתעזור לך להתמודד גם בהריון עם הפחדים שלך וגם בלידה עצמה . תנסי לגשש באינטנט בפורומים של הריון ,ותקראי אך ורק סיפורי לידה שמחים וטובים . אם עוזר לך תראי סרטי לידה רגועים ,אפילו לידות בית , את תראי עד כמה זה יכול להיות בלי צעקות ורגוע ... לגבי פחד מרופאים -אולי אפשר להמליץ לך -יש כאן בנות מכל האיזורים ותמיד אפשר ליידע את הרופא בעדינות שיש לך קושי גדול בבדיקות ושישתדל להסביר לך מראש על כל פעולה שיבצע וכמובן מראש ללכת לרופא שהוא נעים ורגיש
  • דובונית
    [/center]
  • בנות ,זה ממש מחמם את הלב!
  • בובי חמודה זה בטוח תערובת קטלנית של הורמונים וגם שוק כי נרדמת בשמירה, בטוחני שככל שיעבור הזמן תסתגלי למחשבה ותרגעי
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• קודם כל מזל טוב!
    לדעתי אין סיבה לחשוש, למרות שהריון זה דבר שמלחיץ מבסיסו כי רוצים כל הזמן לדעת שהכל בסדר.
    אבל, אם את שומרת על עצמך באמת שאין סיבה לדאגה. תחשבי על הצד החיובי שבדבר.

בנוסף, הבכי הוא באמת השפעה של השתלטות ההורמונים על הגוף שלנו. גם אני בתחילת ההריון הייתי בוכה מכל דבר שהיו אומרים לי. הייתי מאד רגישה, אבל זה עבר וחלף עם הזמן.

שיהיה המון בהצלחה, תיקחי את כל התמיכה שאת זקוקה לה, אל תסתגרי לבדך - זה לא בריא! ותהיי חיובית ואופטימית.
  • אוי מתוקה. אני כ"כ מבינה מה את עוברת ומה את חשה.
    מנסיון אני אומרת לך אל תדחיקי את התחושות. כי הן קיימות.
    אני יכולה להמליץ לך בחום ללכת לטיפול פסיכולוגי במהלך ההריון. זה יחזק אותך ויגרום לך להרגיש בטוחה יותר ואפילו בסופו של דבר את תוכלי להנות מההריון.
    לגבי טיפול תרופתי, יכול להיות שגם זה כדאי. אבל חובה להתייעץ קודם.
    אני בטוחה שתעשי את ההחלטות הנכונות לגבייך ותמיד תזכרי שלאחוז את הייצור הקטן הזה זה האושר הכי גדול שיש.
  • בנות, אתן לא יודעות כמה התגובות שלכן עוזרות
  • ענבל את מרגשת
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה