היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החלטתי גם לספר לכם את סיפור הלידה שלי. אני קוראת כאן סיפורים מרגשים וקלים בחלקן אבל אני רוצה שתדעו שיש גם לידות קשות ומפחידות.אז מי שרוצה לראות מה אני חוויתי אשמח לשתף. אז אם חלקכן זוכרות הייתה לי שיליית פתח שדיממה פעמיים ואישפזו אותי בשל כך. בשבוע 30 אמרו שרוצים לאשפז אותי משבוע 32 עד שבוע 38., מחשש לדימום מסיבי שיסכן את חיי התינוק וכמובן שאותי. לא הסכמתי כי יש לי בבית ילדה שקשורה אליי מאוד בת שנתיים ושמונה אז זה לא היה בא בחשבון. לקחתי על עצמי סיכון והייתי באה לביקורות בבית חולים כל 3 ימים. בביקורות היו צירים שלא הובילו לפתיחה או דימום וכך עשיתי כל 3 ימים. הגיע הפסח ואיתם המצות
10 תגובות
עמוד 1
ווווואוווו איזה סיפור!!! תודה לאל שהכל מאחוריכם ומזל טוב על הקטן
אגב , היית לבד עם הילדה כשזה קרה? מה עשית עם הילדה כשנסעת?
זה היה המזל כאן היה אלוהים בעלי בדיוק רצה ללכת לרכוב על האופניים ואמרתי לו שיחכה קצת כי אני לא מרגישה טוב ורוצה לנוח קצת. אמא שלי הוזעקה לבית.
וואו... העיקר שזה מאחוריכם ויצאתם בריאים ושלמים!!! באמת מישהו שמר עליכם מלמעלה
גדלי את הקטנטנים שלך בנחת
ואו ואו... אז זה מה שנקרא מנוחה מוחלטת. להתאמץ לקקי זה כבר פעילות...
א המון מזל טוב
איזה סיפור איזה מזל שהכל נגמר בשלום ברוך השם תודה לאל וגם אני חושבת שהסיכון היה גדול מידי אבל טוב שעבר הרבה נחת ובריאות
ברוך השם שעברת את זה בשלום! תגדלי אותו בנחת ובאושר החלמה מהירה
וואיי הרגת אותי. תודהלאל שהכל עבר בשלום פייס: ortal_hori
וואו איזה לחץ .. העיקר שאתם בסדר !! המון מזל טוב !!