היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי חברות, אני אחת מכן ואני חייבת עזרה. ביום שישי גיליתי שאני בהריון , ומאז אני בהתקפי חרדה רק בוכה .. אני מפחדת מהלידה ולא יכולה להתגבר על הפחד בשום דרך .. כולם מסביבי מנסים לתמוך אבל אני לא מצליחה לקבל את התמיכה שלהם הפחדים שלי חזקים מהכל
16 תגובות
עמוד 1
זה הריון ראשון ?????
לא
מממ..... לא יודעת מה לייעץ לך.... מקווה שיעבור מהר..... יהיו הפרשים קטנים בין הילדים ? אולי בגלל זה?
אין לי פחד מההפרש גילאים, אני אסתדר גם עם 4 ילדים קטנים בבית. הפחד שלי זה כל התהליך של ההריון והלידה
כבר היית בהריון וכבר ילדת. מה הלחץ? היה הריון קשה? לידה קשה?
ההריון הקודם עבר מעולה, הלידה הייתה קשה.. הפחד שלי שחס וחלילה יקרה משהו בלידה
תחשבי חיובי !!!!!!!!!!!!!!! יודעת שקל להגיד...... אבל.....תחשבי שאם אלה יהיו החששות שלך תסבלי מזה 9 חודשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שבי לקרוא את סיפורי הלידה שיש לכן בפורום, תתרכזי באושר ובשמחה שיש כשאת מחזיקה את היצור הקטן אחרי הלידה.
תשבי עם אלבומים של הילד הראשון ותיזכרי בדברים שעשו לך טווב
זה כל כך טבעי.... בשביל זה ההריון עורך תשעה חודשים- כדי שנעקל לאט לאט. את פשוט צריכה להרגע, וכמו שכתבו לך תנסי להתרכז בחיובי ולהזכר בטוב שהיה בהריונות הקודמים.
כל אחת והתגובות שלה וכל אחת עם הרגשות שמתפרצים בזמן כזה או אחר- הכל נכון ומתאים. את נורמלית לחלוטין!!! גם אצלי היתה לידה קשה, ובלילות האחרונים שלפני הלידה הבאה לא יכולתי לעצום עין, פחדתי וממש הרגשתי במצוקה. אבל זה עבר, הלידה היתה מדהימה, והכל נגמר בשלום. קחי אוויר ותזרמי, בהצלחה!!!!!!!!!!!!!
זה הזמן לשלוח את עצמך לבית המרקחת הקרוב ולרכוש משהו מרגיע, יש המון אפשרויות, כדאי לשאול את הרוקח או הדיילת שעובדת במחלקה של הטבעיים.
תמיד אפשר גם לפנות לטיפול או לפגישת חיזוק אחת או שתיים...
גם אני הייתי ככה בהריון השני
עניתי לך בפורום השכן.
לא חסרים סיפורים קשים, אבל פי עשר מהם היפורים השמחים והמאושרים.
תתמקדי בטוב שקיבלת, בילד שכר יש לך, תתמלאי אופטימיות ועוצמה.
וטיפול פסיכולוגי בחרדות זו לא מילה גסה פייס: ortal_hori
תלכי לעבודה תעסיקי את עצמך בדברים אחרים לחץ לא טוב להריון הטבע מסדר הכל! ויש לנו רפואה מתקדמת.
גם אני מאוד!! פחדתי בהריון השני. הלידה הראשונה שלי לא היתה קלה ובכלל לא נעימה.. הביאו מלא מיילדים כי משהו שם לא הסתדר, החדר היה עמוס , כאבים ולחץ. כל ההריון השני חששתי, וברגע האמת שירדו לי המים התחלתי ממש לרעוד מפחד (וזה לא דימוי..) הייתי ממש במצוקה ..נכנסתי ללידה והיה לי ממש הפוך מהלידה הראשונה..הלידה היתה כמעט ללא כאבים (וגם שהיו הם היו נסבלים) והיתה אוירה רגועה... כל כך התלהבתי מהלידה השניה שהבאתי עוד אחת , וללידה השלישית כבר באתי בחיוך