גן לאיתמר לשנה הבאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריכה התייעצות. איתמר עכשיו בגן ואני מתלבטת לגבי שנה הבאה.
    הסיבה שאני שוקלת להעביר אותו היא שאני מרגישה שלא עובדים איתם על כלום ואולי שהם קצת משועממים(אולי זאת רק תחושה). השנה הוא עוד קטן, אז זה לא מפריע לי - אבל שנה הבאה יותר איכפת לי.
    מצאתי גן שנראה יותר רציני א-ב-ל הוא גם יותר רחוק (מצריך אוטו בעוד שהיום אני יכולה ללכת ברגל) וגם עולה יותר 325 שקל בחודש וגם הוא יצטרך להפרד מהחברים שלו בגן.

מה אתן אומרות?

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
9 תגובות
עמוד 1
  • רגע, בשנה הבאה הוא לא בגן עירייה?
    או שאת משאירה אותו בפרטי..?

בגן הנוכחי- את יודעת מה התכנים של הגיל הגדול יותר?
    אולי עם הגיל הגדול יותר הם עובדים יותר רציני...
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • באותו גן אומר אותה קבוצה? או שיש קבוצות גיל שונות ואז אולי התכנים שונים?

לדעתי תכנים זה דבר חשוב, לא ללמוד יותר מידי אבל לחשוף לתכנים לפי הגיל זה לא דבר שאפשר לוותר עליו, חברים הוא ימצא, זה גיל שפחות קריטי לרכוש חברים חדשים.

• פיתוש, הוא זכאי לגן עיריה, אבל אני מעדיפה לחכות עוד שנה (הוא יליד נובמבר).
    לגבי התכנים - לדעתי זה אותם התכנים למרות שזאת קבוצה אחרת - אין שם גננות מוסמכות, רק "סייעות מובילות"...

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אולי כדאי לברר עם הורים שנמצאים היום בקבוצה הבוגרת מה הם מרגישים לגבי התכנים....

• לדעתי אם כבר את מעבירה אותו לגן אחר לחלוטין, הייתי ממליצה לך
    לשקול שוב גן עירייה

• איתמר ישן צהרים וגם יהיה ב27.8 רק בן שנתיים ו9 חודשים (ו10 ימים אם את רוצה להתקטנן). זה ממש קטנצ'יק לגן עם 35 ילדים ו2 אנשי צוות.

חוצמזה שלא בטוח ש"נתקבל". הבנתי ששנה שעברה קיבלו עד ילדי ספטמבר ואנחנו ילדי נובמבר.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • רק את יכולה לדעת....
    מה שכן אני חושבת שאת צריכה לסמוך על האינסטינקטים ואם לא נראה לך מתאים להשאיר אז אל תחששי להעביר. בגיל כזה חשוב לקבל תכנים, שהמקום יהיה דידקטי, שיעזור בהתפתחות. מבחינת חברים הוא בטוח יסתגל מהר, ילדים רוכשים חברים בצ'יק צ'ק, זה לא שיקול בעיני.
    בהצלחה!!!
  • אני רשמתי את דור לגן עייריה...

אבל כל דבר זה השיקול שלך אם לרשום או לא.... אבל תמיד הוא ייהיה בן הקטנים ככה זה ילדי נובמבר.
    ואם מרגיש לך לא לנכון במקום שהוא נמצא תעבירי...

• בגיל הזה חשוב כבר שתהיה גננת לא סייעת מובילה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה