היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מישהי עשתה פעם את הבדיקה של ייס או נו של השישה ימים לפני איחור? אני בחודשים האחרונים עם מחזור קצת מוזר ולא סדיר מאוד... לפי המחזור האחרון אני צריכה לקבל ב26.4 ולפי מקלוני ביוץ אחרי מחזור של שבןע וחצי היה לי ביוץ מוקדם יחסית בין ה 8-10 לחודש . כרגע אין לי סימני מחזור חד משמעיים יש לי כאבים רבים בבטן התחתונה , חזה מאוד נפוח וכאוב (משהו שבדכ לא סובלת ממנו במחזור, אבל כן היה בהריון הראשון) . חשבתי לעשות את הבדיקה של ייס אן נו. מישהי עשתה פעם לפני האיחור חמישה ימים לפני ויצא לה תשובה נכונה או שלהך על הזמן והכסף? (בהריון הראשון עשיתי בדיקה רגילה של עד 3 ימים ני האיחור ויצאה תשובה חיובית ונכונה.
3 תגובות
עמוד 1
אני לא זוכרת איזה עשיתי אבל זה היה באיחור בכל אופן סבלנות ומתח לא מוסיף תרפי ותנסי להעביר את הזמן עד לאיחור ודאי נראה לי יעיל יותר... בהצלחה בכל אופן
לא אוהבת לפני המחזור. אם את יודעת מתי היה הביוץ תקחי משם שבועיים ותבדקי הריון עם ערכה רגילה. חבל להוציא יותר כסף.
לא זוכרת אם השתמשתי בבדיקה הזו, אבל בכל אופן זה תלוי ברמת ההורמון HCG בשתן. גם אם התשובה חיובית וההורמון הוא נמוך, יכולה לצאת תשובה שלילית ואז או שזה באמת שלילי או שזה פשוט מוקדם מידי.