עזרה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי ביום שלישי, כלומר התינוק בן 5 ימים והוא לא רגוע מהלילה, אני נותנת לו 60 cc והוא מחפש עם הפה עוד אוכל אז נתתי לו והוא אכל עוד 60,
    ניסיתי להגביל אותו ל 60 אבל הוא לא מפסיק לבכות ולחפש כאילו הוא עד רעב
    בארוחה האחרונה הוא אכל 120ה וזה כמויות לא הגיוניות לגיל הזה
    מה לעשות?

3 תגובות
עמוד 1
  • גם איתמר היה ככה ואכל מהיום הרביעי לחייו בערך 80-90. אני ממש ניסיתי "ללמד" אותו אחרת ודאגתי שאוכל יותר מדי, אבל בסוף נכנעתי לבכי שלו
  • מזלל טוב!!

אני הייתי מתייעצת עם טיפת חלב. כמה הוא שוקל? יש תינוקות רעבתנים
    פייס: ortal_hori

• קודם כל מזל טוב!
    באיזה משקל הוא נולד?
    עידו למשל נולד במשקל 3.810 ק"ג. כשהיה בן 5 ימים וחזרנו לבית החולים למעקב צהבת, האחיות בחדר תינוקות שאלו אותי כמה אני נותנת לו לאכול ואמרתי להם 60cc. הן שאלו אותי אם השתגעתי? ואמרו לי מייד להעלות ל-120cc,
    הכי טוב - תלכי לפי האינסטינקטים האימהיים שלך. אני מאמינה שכל אמא יודעת ומרגישה מה הכי טוב לגבי הילד שלה. אם את רואה ש-60 זה לא מספיק לו והוא נשאר רעב, ואחרי 120 הוא רגוע, אז תיתני לו 120. בכל מקרה, תינוקות נולדים עם מנגנון רעב ושובע משלהם, ואם הוא לא ירצה הוא יפסיק במילא.

בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה