צריכה עיצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני חייבת לפתח את העסק שלי איכשהו.מחר אני כניראה הולכת להזמין כרטיסי ביקור.מה עוד אתן מציעות לי לעשות? יש לי כבר עמוד בפייסבוק והמחירים שלי נמוכים..אני כבר אובדת עיצות לחלוטין...

12 תגובות
עמוד 1
  • יש לכם עיתון של העיר? אפשר לפרסם שם.
    כמעט בכל עיר/איזור יש שבועון והעלות לפרסם שם עולה ממש זול...
    בהצלחה, אלה!

• את חייבת פירסום.

בכל פירסום תצרפי תמונות שצילמת כדי שלאנשים יהיה ביטחון לפנות אלייך.

את יכולה, כמו שהציעו לך, לפרסם במקומון, ובנוסף לשים עלונים במקומות אסטרטגיים: חנות לבגדי ילדים/הריון, גני ילדים, טיפת חלב...

בזמן שאת מצלמת בחוץ אם מישהו מסתכל עלייך במבט מתעניין תציעי לו כרטיס ביקור.

אני מה זה מקווה שתעלי על הגל מהר..

• מקומות אסטרטגיים נוספים:
    כפומט
    על שולחן באיזור המתנה בקופח/בנק
    בכל חריץ בכל דבר במקום ציבורי
    בסופר בקופה איפה שכולם אורזים ויש שקיות להפיל שם כמה
  • וואי רעיונות טובים.אעבור בין המקומות האלא.

• אולי תפני לפורומים בנושא הריון או ילדים ותבקשי לפרסם את עצמך שם

את מדהימה אלה אני סמוכה ובטוחה שתצליחי בסוף!

• את יכולה לפתוח בתחרות בוק בפייס
    ככה גם יהיה לך עוד בוק לפרסום
    וגם תרוויחי הרבה פרסום
    את יכולה להתחבר לחברה של תינוקות בפייס שתתן לך חסות ככה הפרסום ממש יגדל.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• לחלק בוקים בחינם...אני מכירה את עולם התחרויות..יותר מלצלם בוק בחינם למישהו זה לא יביא לקוחות..לצערי הרב..הייתי שם.

• כולן כבר אמרו ל מה שחשבתי עליו.

בעלון או בפרסום שתעשי הייתי נותנת עשר אחוז הנחה - שימשוך לקוחות
    פייס: ortal_hori

• ראיתי רק מעט מהעבודות שלך כאן באתר.
    אבל המלצה שלי- תפסיקי לקחת מחיר נמוך, זה נראה שכך את מעריכה את עצמך.
    ואני לא יודעת אם את מתעסקת בפוטושופ, אבל כדאי שכן..
    אגב עם איזה מצלמה את מצלמת?
    בהצלחה

• מחיר נמוך זה לא מה שיביא הרבה לקוחות, או יבדל אותך מצלמים אחרים (מתוך שיעורי שיווק..)
    את צריכה למצוא לעצמך ייחוד ולהבליט אותו, לעבור על עבודות של אחרים ולראות מה הם לא עושים, ושימשוך לקוחות- על איזה צורך הם לא עונים
    מחיר נמוך מדי ולא כלכלי לך זה לא משהו שתוכלי להתמיד בו- ואז לקוחות לא באים, את חייבת מחיר סביר, לא מופרז כמובן, אבל כזה שכן נותן לך רווח אחרי כל ההוצאות.
    וכמו שאמרו לך- פרסום טוב, זו יכולה להיות תחרות שאת נותנת בוק חינם לא סתם ככה אלא למי שמביאה לך הכי הרבה נשים (שאכן עושות בוק)באיקס זמן של התחרות. את עושה גם צילום משפחות או רק נשים בהריון? את יכולה להוסיף לתחרות גם צילום כזה עם הילדים הקטנים וזה פותח קהל רחב יותר
    בהצלחה
  • פולה- אני עושה הכל.אני מצלמת בחוץ,לא מצאתי נישה שלא קיימת בשוק הצילום.אני לוקחת מחיר קטן בגלל שהמחיר בשוק הוא לא הגיוני..600 שקל על 100-200 תמונות תוך שעה וחצי של צילום-לא ניראה לי הגיוני.בגלל זה אני לוקחת מחיר שניראה לי הגיוני.סביר להניח שבעתיד אני כן אעלה את המחיר אבל לא למחירים כאלה.
    נוגה-עכשיו אני עושה גם פוטושופ,לפני כן לא עשיתי. אני מצלמת בקנון 550D

• לא מבינה יותר ממה שכבר אמרו אבל המון הבהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה