חשש להריון חוץ רחמי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! רציתי לשאול האם מישהי לצערה עברה הריון חוץ רחמי ועד כמה זה וודאי והאם יש איזשהו סיכוי להריון הזה??
8 תגובות
עמוד 1
  • הריון חוץ רחמי זה ביצית מופרת שנתקעה בחצוצרה. הריון לא יכול להתפתח שם...כי זה פשוט לא האיבר המתאים. זה לא הרחם.
  • אני חושבת שכל מקרה לגופו. יש מצבים שכן מצליחים לשרוד, היתה לי חברה שכן שרד לה, אבל זה מאד נדיר.

מקווה שיהיה בסדר
    פייס: ortal_hori

• לי היה
    אבל לי לא היה כאב היו לי רק דימום חום והבטא שלי היה מאוד נמוך ולא הכפיל את עצמו כמו שצריך
    בסוף זה נפל לבד

• אני מבינה שאמרו לך שיש לך הריון חוץ רחמי?
    הבנתי שלרוב אין מה לעשות חוץ מלהוציא אותו, בתקווה שהוא לא יגרום נזק בלתי הפיך לגוף שלך. השאלה היא איפה זה נמצא בדיוק? אם זה בחצוצרה היא תיקרע אם הוא לא יוזז משם. אם זה בחלל הבטן זה גם ככה לא יתפתח וייספג בסופו של דבר.
    אולי אולי אולי יש סיכוי לפעמים להזיז את השק לרחם וזה ימשיך משם כרגיל.

תבררי, אבל קחי בחשבון שמחוץ לרחם אין סיכוי ואין טעם להרהר בזה ולהצטער...

• לא מבינה בזה 5 שיהיו בשורות טובות
  • היי בנות תודה לכל המגיבות!
    היום הייתי במיון נשים הרופא שלי שלחה אותי עשו לי אולטראבאונד בסוף הריון כן ברחם אבל כנראה שלא מתפתח טוב וזה מוזר כי הבטא מכפיל את עצמו אבל לא יודעת. בנתיים אנחנו מחכים עוד שבוע ואז נראה מה הלאה.
    מקווה לבשורות טובות
  • אם הבטא מכפיל - זה מעולה

מחזיקה מיליון אצבעות
    פייס: ortal_hori

• אצן שיהיו בשורות טובות בעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה