למי יש ניסיון בנושא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן, אנחנו שנתיים אחרי לידת הבת הבכורה ורוצים שוב להכנס להריון אבל המחזור כמעט ולא מגיע. אחרי שנה של הנקה ללא מחזור, המחזור חזר ליפני שנה אבל בהפרשי זמן משוגעים לחלוטין כמו חמישה חודשים שבועיים ושוב חמישה חודשים, בקיצור פוחתים הסיכויים להכנס להריון בצורה משמעותית, עד עכשיו זה לא הפריע, אבל עכשיו כשהבת כבר בשנתיים ואנחנו רוצים עוד הריון אז זה בעייה.
    עכשיו אני יודעת שאני יכולה לקחת כדורים לסידור המחזור, אבל יש לי תחושה שמשהו מבפנים לא בסדר והייתי רוצה ללכת להבדק, אבל אני לא יודעת לאיזה סוג רופא ללכת ומה לבדוק? למישהי יש נסיון או ידע בנושא?
    אשמח מאוד לשמוע...

3 תגובות
עמוד 1
  • הייי

אני אשמח להמליץ לך על רופאים טובים- מאיפה את?

בכל אופן - לדעתי את צריכה לגשת לרופא נשים לומר לו שאתם רוצים לנסות להיכנס להריון אבל בשנה האחרונה המחזור לא סדיר בעליל
    בטוח שהוא ייתן לך כדורים להסדרת מחזור
    ואת תבקשי ממנו מעבר לכדורים שיעשה לך בדיקה גניקולוגית ואולי ייפנה אותך לבדיקות דם לרוץ מה מצב ההורמונים בגוף ..

בהצלחה!!

• היי ברוכה הבאה! מסכימה עם אוראל את צריכה לפנות קודם כל לרופא הנשים שלך, לבקש בדיקות, הוא בטח יתן לך לעשות פרופיל הורמונלי ומשם תראי איך ממשיכים

• הי חמודה,
    קודם כל המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה