היקף ראש גדל מהר..כנסו בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מה שלומכן:)?
    אתמול הייתי בטיפת חלב ברוך ה' בלי עין הרע מאורי עלה 600 גרם בשבועיים והוא שוקל עכשיו 4600 לפני חודש היקף הראש שלו היה 36 ואתמול היה 39
    האחות אמרה שהראש גדל מהר וצריך לבדוק את זה...יש ממה להילחץ?
11 תגובות
עמוד 1
  • מה זאת אומרת לבדוק את זה?
    מי בדק לו בפעם קודמת? אולי היתה טעות? היא הפנתה אותך לאבחון או בדיקה כלשהי?
    אני לא הייתי נלחצת. אם הילד מתפקד כמו שצריך ואוכל טוב ( עולה במשקל) אז את בטח מגדלת איינשטיין קטן...
  • חחח בטיפת חלב בדקו אותו היא אמרה לי לבוא שוב לביקורת בעוד שבועיין ולקבוע תור לרופא שיבדוק את הראש..

• צריך מעקב, זה הכל. לבר נסגר המרפס מוקדם מידי וגם אנחנו היינו במעקב, והיום הכל בסדר. הוא גדל בקצב טוב למרות המרפס הסגור.

אל תילחצי. אין צורך.

• כדאי לבדוק. למרות שרוב הסיכוי שזה כלום. גם לבן שלי האמצעי היה היקף ראש גדול יחסית ובדקתי את זה אצל רופא ילדים.
  • בשואות טובות
  • לאמא שלי אמרו את אותו הדבר לגבי אח שלי.
    היא הלכה והביאה מסמכים ומעקב של אבא שלי כדי שיראו שגם לו היה ראש גדול.
    עד היום יש לו ראש ענק וקשה לו מאוד לקנות כובע (הוא בחור ישיבה).
    אבל הוא נורא נורא נורא חכם אז יכול להיות שזה קשור..........

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • תמיד יש שוני בסרט מדידה וגם במודד עצמו ,אחד מודד קצת מעל האוזניים אחת ממש צמוד לאוזן ,עם סרט מדידה ישן ומתוח שכבר בכלל לא מדוייק למשל ...בקיצר לכי למעקב עוד שבועיים שאותה אחות תעשה את המדידה עם אותו סרט ,חוץ מזה תקבעי תור לא יזיק ,אבל אין צורך להלחץ
  • מה אמרה לגבי המרפס?

אני הייתי נגשת לרופא ילדים כבר מחר.

• יש קפיצות בהיקף ראש.. זה קשור להתפתחות המוח
    אחרי התור הבא בטיפת חלב תראי אם צריך
    יכול להיות שאז לא יהיה שוני או שוני קטן..

• לגבי המרפס היא לא אמרה כלום הכ בסדר רק ההיקף גדל יותר ממה שצריך את האמת אני לבדי רואה שהראש שלו למעלה קצת גדול..בסדר נקווה לבשורות טובות
  • עדיף להיות במעקב לכל מקרה שלא יהיה...אפילו שרוב הסיכויים שזה שום דבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה