תעזרו לי בבקשה!דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עושה סקר קטן על נושא הביטוחים הבריאותיים:
    1.למי יש ביטוח פרטי?
    2.האם בנוסף יש גם ביטוח משלים בקופה?????

לנו יש פיטוח פרטי לכול המשפחה אני משלמת 250 ש"ח.+ביטוח משלים של הקופה מגן זהב של מכבי.
    בעבר השתמשתי בו כדי לקבל החזר לרופא פרטי במהלך ההריון.
    יותר מזה ב"ה לא השתמשתי כלום.ושלא נצטרך......

כול הזמן אני מתלבטת האם להשאיר את הביטוח או לא???והסיבה שהשארתי עד עכשיו כי חשבתי שהכניסו לי הסעיף "התפתחות הילד " והתברר שלא.....
    נכון לעשכשיו אני תריכה לממן טיפולים פרטיים אצל קלינאית תקשורת לבן שלי שיעלו לי 1000 ש"ח בחודש......
    ואז כול העסקה תעלה לי 1250.זה הון כסף בשבילי .כי כמובן יש לי עוד מלא הוצאות אחרות.....
    הברירה היא לבטל את הביטוח לפחות לחודשים הקרובים בהם ניקח טיפול פרטי לילד ואח:כ לחזור לביטוח....
    התקשרתי לחברת ביטוח לבטל וכמובן היא שיכנעה אותי שלא כדי לי ושאני לוקחת סיכון שח"ו אם יקרה משהו אני לא יהיה מבוטחת ואני מבטלת את הותק(כבר 5 שנים) ובלה בלה בלה....והיא יכולה לבוא לקראתי שהיא תתן לי חודש אחד חינם....ואז יוותרו לי עוד חודשיים שלושה שבהם אני יצטרך לשלם גם לביטוח וגם לקלינאית.....?????
    מה עושים???????
    להשאיר ?לא להשאיר????
    בעלי כול הזמן בעד לבטל כי סה"כ אנחנו מבוטחים בקופה אז נכון שהביטוחים הפרטיים נותנים הרבה יותר אבל,אין לזה סוף ומה לעשות אנחנו לא מיליונרים .....
    יוצא שעד עכשיו שילמנו לביטוח בסביבות 15,000 ש"ח ואם ח"ו צריך איזה תרופה או משהו יתכן שזה גם היה עולה בסביבות הסכום הזה...ואם ככה אנחנו בתיקו ...הבנתם????
6 תגובות
עמוד 1
  • יש לנו בטוח פרטי מתעשייה אוורית לשלושתינו סביבות 60-70 ש"ח בחודש לפי דעתי זה מיותר ואני רוצה לבטל את זה למה? סיפור מהחיים של בן אדם שאני מכירה. אשתו שלמה כל החיים שלה סביב 300 ש"ח ביטוח בריאות כאשר היא חלתה במשהו עם הגב, הבניי ז... ת האלה לא החזירו לה שקל עבור כמה חודשים שהיא לא יכלה לעבוד. היא מייד בטלה את ההורדות. דוגמה אחרת מואתו איש. הוא לימד איזה מישהו שהוא סוכן ביטוח והבחור אזה סיפר שבלימודים שלו במשך איזה חצי שנה למדו אותו איך לא לתת כסף לאנשים....
    בגלל זה אני חושבת שכל הביטוחים האלה זה פשוט בולשיט....
    מגן זהב של כופת חולים יש לשלושתינו.
    ]
  • לנו יש ביטוח דרך העבודה של בעלי אז ביטלנו את הפרטי.

בעיקרון אני די בעד לביטוח אבל אם הוא לא מכסה דברים שאתם כרגע צריכים, הייתימבטלת לכמה חודשים, עזבי את ההיא ששכנעה אותך זה התפקיד שלהם.

ברור שעדיף ביטוח נרחב אבל אם אין כסף, גם הנרחב של קופח זה בסדר

אין קלינאי תקשורת דרך הקופה?

• יש ביטוח פרטי וגם משלים של הקופח.
    העיניין עם הפרטי - ממש אין לי מושג מה מו מי...
    אבל את הזה של קופח אני מנצלת כל הזמן
  • ברור שהם עובדים על אנשים....אבל אם יש ביטוח בריאות פרטי דרך חברה טובה וח"ו קורה משהו זה אמור להחזיר משהו....שלא נדע....והאמת עד היום כשהייתי צריכה ניצלתי עד תום.....
    קלינאית דרך הקופה יש ויש רק אני חושבת וגם המליצו לי על פרטי שזה יותר אפקטיבי וילד בגיל שלו -5 וחצי -הזמן רק עומד לרעתנו....
  • לי יש ביטוח רגיל של מאוחדת ואני די מסתפקת בו ברוך השם
  • סורי לא יודעת לעזור לך בהצלחה בטיפולים לילד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה