תה פטל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

12 תגובות
עמוד 1
  • אבל את בשבוע 36 להריון!
  • זה לא תה פטל. זה תה מעלי פטל.
    מוכרים את זה בכל בית מרקחת טבע ובחנויות תבלינים.
    זה לא בדיוק מזרז את הלידה, זה מכין את הרחם ללידה.
    אמורים להתחיל לשתות אותו שבוע 36-37.
    לי לא עזר. אבל לי היה חשוב ללדת בשבוע 38. לא יצא. היה קיסרי, אז אני לא יודעת האם זה היה עוזר אם הייתי ממשיכה להיות בהריון עוד קצת.
    ובאמת, למה את רוצה כבר ללדת? תני לו/לה עוד להתבשל ברחם. שבוע 36 זה מוקדם עדיין.
    טיפה סבלנות...

• לא התכוונתי ללדת עכשיו....

• שמן קיק מזרז שמעתי)) אבל מנסיוני בסוף שבוע 38 עזרתי לאבא להתקין ארון פלסטיק של קטר

]
  • שבוע 38 זה סבבה
  • כשיגיע העת תתחילי לאנוס את בעלך
  • כלום לא עובד, הזמן וההמתנה היו השיטה היחידה שהצליחו לי
  • תה פטל זה מהדברים האלה שאין לך שמץ של מושג אם זה באמת עוזר או לא,
    מנסים כי להזיק זה לא יכול..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אתן מקסימות

• תנסי, זה לא יזיק
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני שתיתי בהריון של גאיה וזה דוחה. לא עשה כלום ! ילדתי עם זרוז במועד....ככה שיכלה להשאר עוד הרבה זמן
    עם ינאי פשוט עשו לי סטריפינג ואחרי יום ילדתי.זו השיטה הכי טובה.והרופאת נשים שלי היתה טובת לב ועשתה לי כדי שינאי כבר יצא. היתה לי רעלת פשוט...אז במקום שזה יסכן אותי העדיפה שיצא..
    אם תשחקי אותה מסכנה מספיק אולי יעשו לך..הרופא נשים בהריון עם גאיה הציע לעשות לי גם, ולא רציתי פחדתי...איזו שטות. זה ממש לא נורא....
  • אויש זה נשמע דוחה. גם הקינמון
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה