הזרקת צטרוטייד - שאלה דחופה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני אמורה להזריק הערב צטרוטייד בפעם הראשונה. קראתי את העלון לצרכן ושם כתוב משהו קצת מוזר - אחרי שמחדירים את המחט לתוך הבטן, למשוך את הבוחנה מעט החוצה, ורק א"כ לדחוף אתה ולהזריק. אם נכנס דם לתוך המזרק ואז צריך לזרוק את הכל ולהתחיל מחדש...
    מה זה ההוראה המוזרה הזאת?? אתן מכירות? צריך למשוך את בוחנה החוצה כשהמחט בפנים?.. בסרטון הדרכה ביוטיוב לא אומרים אף מילה על זה, פשוט מזריקים רגיל כמו גונל...
    צריכה תשובה דחופה אם מישהי יודעת, תודה!
7 תגובות
עמוד 1
  • הזרקתי.. תזריקי רגיל כמו גונל
    בהצלחה!!!(:
  • ממי לא שמעתי על דבר כזה, בדיוק סיימתי להזריק צטרוטייט והזרקתי את זה הכי רגיל שבעולם, תתעלמי מזה

• הי בננות, תודה על התשובות
    הזרקתי רגיל בסוף, אבל עכשיו אני קצת בסרטים... נשארה לי איזו טיפה בבקבוקון, וגם במזרק עצמו (אחרי שהוצאתי את המחט, לחצתי חזק ויצאו עוד כמה טיפות). אז אולי פספסתי חלק מהמנה?.. וגם היו כמה בועות אוויר קטנות שנדבקו למטה לחלק ואפור של הבוחנה ולא הצלחתי להוציא אותן, מלחיץ....
    אוווווף.. הייתי צריכה ללכת לאחות בפעם הראשונה ולא להתחם[:(! מחר אלך
  • ענת תזריקי כרגיל ואל תשכחי להוציא בועות אויר. ואם פספסת 2 3 טיפות זה ממש לא משמעותי גם לי זה היה קורה מלא והיתי אוכלת סרטים. והטיפול צלח :)
  • ואגב אם היו בועות אויר קטנות זה לא נורא אם יש לך בועה גדולה תוציאי אותה. אני אף פעם לא הצלחתי להוציא את כל בועות האויר.
  • מה זה חדש ציטוטרייד בעיפרון כמו גונאל?
  • שושי, מדובר במזרק הרגיל, לא עט הזרקה איכשהו בפעם הראשונה זה היה לי מסובך נורא... אבל השלב הזה כבר האחורינו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה