היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חצופההההההההההההההה אני הייתי צורחת עליה את נשמתי שבפעם הבאה תחשוב פעמיים אם בא לה להתעסק איתי חצופה מחוצפת
הייתי מזמינה לה משטרה או מגישה תלונה! מה זה, באיזו זכות היא שפכה עליו קפה!?!? איזו נבלהההההה!
לכו להגיש תלונה במשטרה אין לה זכות לשפוך עליו קפה חולת נפש כך שתדע להבא לא להתעסק איתכם
לכו להגיש תלונה במשטרה אין לה זכות לשפוך עליו קפה חולת נפש כך שתדע להבא לא להתעסק איתכם
פייס: ortal_hori
חוצפנית!!!
עם אנשים כאלה לא מדברים כי הם לא רוצים להכשיב.... אבל לשפוך קפה... זה כבר משטרה צריכה לטפל בזה... ]
תודה על התמיכה
הרביצו לבעלך??? בגלל צעקות??? משטרת טמטום או מה? צריך להגיש עליהם תלונה
כן!!!! אני ניסיתי להסביר להם שיביאו שוטרת שתבדוק את הגוף שלי על כל חוריו מצידי ותראה שאין אפילו סימן כחלחל אחד קטן ואני לבנה מאוד כדי לראות הסברתי שאני צעקתי עליו המסכן, שאני בהריון ורק איבדתי את אבא שלי= אמוציונלית מאוד ולא עניין אותם רציתי לתבוע אותם אבל העורך דין טען שהם רק יעלילו עלינו משהו כנגד ושזו תהיה מילה נגד מילה- בקיצור תתפוצצי
יש לי שכנה כזו גם והכי הזוי בכלל בבניין ליד... אני רק עוברת עם הכלב קשור ברצועה כמובן היא צועקת עליי מהחלון ״שלא תכניסי אותו לבניין שלי לצריכים״... באופן קבוע כל פעם שאני עוברת שם .. והכי מצחיק.. מטר ממנה יש גינה ששם אני יכולה לשחרר אותו(במיוחד לכלבים)...
וואי אני בהלם
אני במקומך הייתי עוברת לגור במקום אחר , נשמע שגם המשטרה לא תעזור לכם
איזה משטרה??? להגיש תלונה על כזה דבר??? מה הם יעשו יעצרו אותה?? חח
מקסימום יבואו וינסו להשכין שלום
אין מישו אחר לדבר איתו? בעלה? ילדים?
אין עם מי לדבר שם. אישה חולה באמת, אנחנו מתכננים לעבור דירה חזרה למרכז, העיר הזו לא בשבילנו
איזו בהמה!!!!!
לא אני בשוק מה זה הדבר הזה !??! הייתי שולחת את הכלבה שלי לחרבן לה בול בפתח כניסה של הבית
הייי... במקרה נכנסתי לפה לקרוא קצתת אני רוצה לספר לך על מקרה שקרה לי.. יש לך מייל?