דופק העובר וגיל ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני מנסה לחשב את גיל ההריון שלי.
    המחזור האחרון שלי היה ב-22.2 (לפני 8 שבועות ו-3 ימים), אבל מועד הביוץ שלי היה ב-10.3 (בדקתי לפי מקלות הביוץ) - לפני 6 שבועות ו-2 ימים.
    מה גיל ההריון שלי?
    חשוב לי לדעת מה גיל ההריון כי הייתי היום אצל רופא הנשים שלי ובבדיקת האולטראסאונד הוא לא ראה דופק....

תודה רבה....
19 תגובות
עמוד 1
  • לפי החישוב הרפואי את בשבוע שמיני אבל גיל ההריון מחשיבים אחרי שמורידים מזה כוד שבועיים אז גיל ההריון עצמו זה שש שבועות. דופק רואים בדרך כלל החל משבוע שמיני אז תתאזרי בהרבה סבלנות ותיגשי לבצע בדיקה בעוד כמה ימים.. בהצלחה
  • גיל הריון מחשבים לפי תאריך ווסת אחרונה, משמע אצלך 8 שבועות + 3 ימים. ביוץ בדר״כ מתרחש שבועיים אחרי תאריך תחילת הווסת אז זה מסתדר (בפועל ההריון אכן בן שבועיים פחות אבל לפי המושגים הרפואיים יקראו לזה 8 שבועות)
    ודאי הרופא ביקש שתחזרי לבדיקה נוספת נכון? העוברוני עוד קטנטן ולא תמיד הרופא מצליח למצוא, תחזרי על הבדיקה ואני מקווה שהכל בסדר ותראי דופק מהמם!!!
  • גיל הריון מדויק תדעי כשתעשי US ראשון!
  • בוקר טוב.
    גיל ההריון אכן מחושב רק לפי האולטרסאונד הראשון
    אצלי גיל ההריון שונה ותוקן לאחר האולטראסאונד.

כך שלא תמיד תאריך הווסת האחרון הוא זה שיקבע.

בהצלחה :)

• כמו שהסבירו לך ויכול להיות שעושים תקיון מועד אבל זה רק ע"פ אולטרסאונד לכן תמתיני עוד קצת בסבלנות ותגשי לבדוק שוב בהצלחה בשורות טובות
  • תודה רבה לכולן...!
    הייתי אצל הרופא לבדיקה נוספת והוא אמר שכעת הוא לא רואה בכלל עובר (למרות ששבוע שעבר הוא כן ראה) והוא רואה רק שק וממלחץ על הפלה... החכנו באותו הרגע לרופא אחר שכן ראה עובר ושק הריון, אבל לא ראה דופק והמליץ לחזור אליו שוב חאולטראסרונד חוזר בשבוע הבא...
    המחזור שלי הוא 32-34 יום זה חא אמור חהשפיע על מועד הביוץ?
    באיזה שבוע אמורים לראות דופק?
    מישהי מכן עברה את ההפלה הזאת? הוא קראמחזה שאיבה....
    מה הסיכוי שהעובר פשוט קטן מידי והכל יהיה בסדר?

תודה רבה ....
  • יכול להיות שבייצת מאוחר ולכן גיל ההריון הוא פחות ממה שחשבת...
    בכל מקרה תחזרי אליו כמו שהוא ביקש בעוד שבוע לבדיקה חוזרת לראות אם התפתח..
    בעיקרון אמורים כבר לראות בין שבוע 6 ל-8...
  • אל תמהרי לעשות הפלה!! יש כאן בחורה מקסימה נוספת שגם שיגעו אותה הרופאים באותה דרך- ראו שק ולא דופק, בדיקה אחרת פתאום לא ראו עובר וכל פעם היא הלכה לבית חולים ששם כן ראו עובר ודופק. היום ברוך השם כמה שבועות אחרי העובר שלה גדל וגם הרופאים בקופה כבר רואים אותו
    תמתיני עוד קצת, תבקשי הפניה גם לבית חולים לחוות דעת נוספת אם בבדיקה הבאה הוא לא יראה כלום ובעזרת השם תגלי הריון תקין
  • היי, נכנסנו להריון בדיוק באותו היום!
    לי המחזור היה ב-24 אבל לפי אולטרסאונד יצא שאני יומיים יותר מהחישוב של הביוץ שהיה ב - 10.3

לי כן ראו עובר ודופק, אבל בגלל שהמחזור שלך הוא 32-34 ימים (שלי זה כל 30 יום בול), הייתי מציעה לך לחזור על הבדיקה בעוד שבוע כי יכול להיות שהאולטרסאונד שלו קצת בדיליי, ויש כאלו!!! אל תתני לו להלחיץ אותך עם הפלות
  • באיזה שבוע עשית את האולטראסאונד שהראה שיש דופק?
  • עשיתי אותו ביום חמישי שעבר. לפי החישוב שלי הייתי בשבוע 8+4 ולפי האולטרסאונד של הרופא שלי הייתי בשבוע 9.
    בגלל זה אני אומרת לך שתחכי עוד שבוע, כי באולטרסאונדים יש סטייה של פלוס מינוס כמה ימים

• הלוואי, אני מתפללת... אני לא יכולה אפילו לחשוב על הפלה....
    זה היה האולטראסאונד הראשון שביצעת?
  • כן, זה היה הראשון.

תקשיבי, אחת מהבנות פה עברה את אותם הייסורים שאת עוברת. אצל רופא אחד ראו עובר ושק ואצל רופא אחר לא. היא חיכתה שבוע, עשתה בדיקה, וטפו טפו הכל בסדר ויש דופק
  • עד איזה שבוע יש סיכוי לדופק?אני לא יודעת עד מתי להמשיך להתעקש.... כי מבחינת הרופא נשים, הייתי צריכה לבצע הפלה כבר ביום רביעי (שעבר)....
    אם משהו לא היה בסדר, הייתי צריכה לדמם או שזה לא מחייב?
    יצם העובדה שעובר לא מתפתח ונשאר ברחם זה מסוכן מבחינתי?זה יכול לגרום לזיהום או משהו?

תודה רבהההה!!!
  • עובר שנעלם (כי הרי ראו אותו באולטרסאונד), היה אמור היה לצאת כדימום.

לא מכירה תופעה של עובר שפתאום נעלם כלא היה
  • אני גם חושבת שזה מוזר.

לכי למיון ותבדקי מה קורה שם
    פייס: ortal_hori

• טוב אז הייתי היום אצל הרופא והוא לא ראה עובר, לטענתו הוא נספג.... הוא רשם ש:נצפה שק הריון תוך רחמי, תמונה של הפלה נדחית...
    כעת עליי לבצע הפלה (שאיבה), הוא הפנה אותי למיון... אני פחות מעדיפה לבצע את הניתוח במיון...
    האם מישהי יכולה להמליץ לי על רופא באזור צפון-שרון-מרכז?
    אני שייכת ללאומית, אבל יש לי ביטוח בריאות ....
    תודה....
  • טוב אז הייתי היום אצל הרופא והוא לא ראה עובר, לטענתו הוא נספג.... הוא רשם ש:נצפה שק הריון תוך רחמי, תמונה של הפלה נדחית...
    כעת עליי לבצע הפלה (שאיבה), הוא הפנה אותי למיון... אני פחות מעדיפה לבצע את הניתוח במיון...
    האם מישהי יכולה להמליץ לי על רופא באזור צפון-שרון-מרכז?
    אני שייכת ללאומית, אבל יש לי ביטוח בריאות ....
    תודה....

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה