יאמהות לילדים בגן טרום טרום חובה וטרום חובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה פעמים בשבוע באים אל ילדכם חברים וכמה פעמים הילדים הולכים לחברים?

הבן שלי בגן טרום חובה כבר יצא לי להזמין 3 חברים שונים אלינו והילדים נורא נהנו ביקשו להיפגש שוב וכו׳ וההורים של הילדים האחרים לא הזמינו אותנו שוב ( מדובר בתקופה של כמה חודשים).
    אציין שהבן שלי ילד טוב מאוד ( אין לו בעיות התנהגות שיכולות להרתיע מהזמנתו) לפעמים ילדים מהגן באים אלי ומבקשים לבוא אלינו, אבל אף הורה אף פעם לא מזמין.
    יש ילד אחד שהבן שלי והוא נפגשים לעיתים קרובות יחסית( 1-2 מפגשים בשבועיים) אבל מדובר רק בילד אחד.

גם אצלכם זה ככה?
    חשבתי אולי לאמהות אין כוח ( אמהות עובדות) אבל גם אני עובדת ומוצאת את הזמן....וכשאני מזמינה אני מזמינה גם את האחים הקטנים אם יש ואין לאמא סידור והיא רוצה להישאר גם אצלנו...

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
7 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו גם השנה וגם שנה שעברה היה ככה.
    יש ליונתן חבר מאוד טוב (שגם אני חברה של אמא שלו) שהיה שנה שעברה ולפני שנתיים עם יונתן בגן וגם השנה אנחנו ממשיכים להפגש.

ככה - ליונתן יש 3-4 חברים טובים בגן, אבל הוא נפגש בעיקר עם חבר טוב אחד (חוץ מהחבר שגם אני חברה של אמא שלו) והתדירות היא בערך פעם בשבוע-שבועיים.
    קשה להפגש יותר מפעם בשבוע עם חברים (לפחות לנו) - אני לוקחת את יונתן מהגן רק פעמיים בשבוע ובשאר הפעמים זה פחות מתאים...

בגן טרום טרום וטרום - האמהות הן אלה ש"אחראיות" על המפגשים - ובד"כ נפגשות עם מי שמתאימה להן (מי שהן כבר חברות שלה אלא אם הן מאוד חברותיות).
    בגן חובה - כבר הילד אומר עם מי הוא רוצה להפגש.

אם את רוצה להפגיש אותו עם ילדים אחרים ויש לך כוח לזה - תזמיני אליכם.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אצלי גם באים יותר למוריה ( פעמיים בשבוע בערך יוצא)
    היא בקושי הולכת .... יש לה חברה טוובה אחת שהיא הולכת אליה
    אבל כל הזמן באים אלינו
    תאמת אני מעדיפה שיבואו אליי אין לי בעיה
    ככה אני מפקחת מה קורה
  • אנחנו נפגשים פעם בשבוע-שהועיים. באים אלינו או הולכים לחברות. אבל אצלי קשה להםריד האם זה חברות של אביגיל (גן חובה) או של מיכל (טרום חובה) כי יש להם אותם חברים.
    אבל שתיהן מבקשות ממני להפגש עם חברה זו או אחרת.
    אני בדרך כלל מתקשרת לאמא, גם אם אני לא מכירה אותה, ואומרת שהילדים רוצים להפגש. איפה שנוח לאמא או אצלי או אצלה. עוד לא קרה לי שקיבלתי סירוב.

• אז מהתגובות שלכן אני מבינה שזה ככה פשוט, כנראה שכשהם יגדלו ויוכלו להישאר לבד או להגיע לבד ברגל נפגשים יותר

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • שקד נפגש עם החברה הכי טובה שלו מהגן בבית שלה פעם- פעמיים בשבוע.
    היו תקופות שלא היה נפגש איתה אחרי גן.
    הגן שלו נמצא בקצה האחר של העיר (רחוק מהבית שלנו), קרוב מאוד לבית הוריי.
    אמא שלי אוספת אותו מהגן ולפעמים יוצא שהוא הולך לחברה שלו (היא שכנה של הוריי).
    לילדה יותר קשה להגיע אלינו, כי אנחנו רחוקים מהם...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• שנה שעברה הזמנו מלא פעמים ואופק דין גם הוזמן (בדר"כ נהוג להזמין חזרה...)

השנה יש לנו יותר חוגים וגם לילדים האחרים אז זה כמעט ולא מסתדר לנו בכלל. האמת שלא מפריע לי והוא יודע למה אנחנו לא מזמינים

אצל רום אופיר מאוד רציתי לארגן מפגשים עם חברות מהגן השנה אבל שתי החברות שלה רוסיות והאמהות בקושי דיברו עברית בתחילת השנה וכל פעם שניסיתי זה לא הצליח אז ויתרתי. היא מאודדדד מבקשת להזמין חברה הביתה אבל הסברתי לה למה הם לא יכולים (אין להם אפילו רכב ואנחנו גרים מעט רחוק מהגן) והיא הבינה. קצת מבאס אותי בשבילה כי היא ראתה איך כל הזמן אופק דין מזמין ומוזמן

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אצלנו ניפגשים בעיקר בגנ"ש
    הילדים שלי לא זורמים ללכת לבד לחברים , מה שאומר שאני צריכה להתלוות .
    מאעמי נוחיות אני תמיד מעדיפה שיבואו אלינו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה