סרזט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

התחלתי לקחת את הכדור ובדיוק אחרי שבוע קבלתי.

6 תגובות
עמוד 1
  • היו לי בהתחלה הרבה דימומים עם הכדור הזה.

זה תופעה שלו. תקפידי לקחת כל יום באותה השעה בדיוק

• גם לי היה איתו דימומים..ויחד איתו גם המחזור חזר
  • כן

• לי לא היום שום תופאות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולרחתי 10 חודשים רצוף.
    יש לי חבילה למסירה- כי אני כבר לא מניקה...אם תרצי...בכייייף.
    תרשמי לי הודעה בפרום הורים

• לוקח מעט זמן עד שהגוף מסתגל וכן תקפידי לקחת בזמן

• אביטל, הדימום שאת רואה לא בהכרח מחזור, בד"כ כשלוקחים סרזט אין מחזור אלא "כתמים" , אם את שומרת על טהרת המשפחה, כדאי לך להתייעץ עם הרב שלכם, כי לא כל דימום הוא בהכרח מטמא.

לגבי הסרזט, יש לי קצת הסטוריה איתו, לקחתי אותו עם הבת שלי קרוב לשנה ו 3 חודשים ועם הבן לקחתי קרוב לשמונה חודשים, עם כל אחד הגוף שלי הגיב אחרת..

חשוב , לא להפסיק את הגלולות גם אם יש דימום, לוקחים ברציפות, כל יום באותה שעה בדיוק עם כוס מים מלאה ( ואפילו מיץ לימון זה מעולה- זה מייצב את רירית הרחם), עוד המלצה.. אם הדימום נמשך הרבה זמן את יכולה לקחת 2 כדורים ביום ( אחד בבוקר ואחד בערב) עד שהרירית מתייצבת ואין דימום ואז לרדת בהדרגה בכמות ( זה בהמלצת רופא נשים)

תרגישי טוב.
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה