התלבטויות , שאלות ובעיקר חוסר וודאות..... עזרתכן) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכל הבנות המקסימות שנמצאות פה,

עברתלי את שקיפות העורפית ואת הסקר שליש ראשון
    הכל יצא תקין ברוך השם :)

התוצאה המשוכללת יצאה 1:5700

כולם אומרים שהתוצאה טובה ,
    אבל מוסיפים ומדגישים שזה סטטיסטי ולא 100%
    ורק מי שפיר זה 100%

מה עושים? איך מחליטים?

אני בת 27.

יש מישהי באותה סיטואציה כמוני?
    שהחליטה לעשות או לא לעשות את הדיקור?
    בבקשה עזרו לי להחליט,

יום נעים
13 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב!
    הבדיקה אכן סטטיסטית,
    אבל את נמצאת בצד הטוב של הסטטיסטיקה!

לא ממליצה לעשות דיקור.
    התוצאה היא מעולה בסה״כ

אני לא הייתי עושה במצבך.

בהצלחה והמשך הריון תקין.
  • קודם כל התוצאה טובה, למה לך לעשות דיקור?
  • כמו שכבר הגיבו לפניי, את בצד הטוב של הסטטיסטיקה
    כך שלדעתי אין צורך להלחץ ואפשר להמשיך וליהנות מההריון!
    מעל גיל 35 עד כמה שידוע לי זה חובה לעשות דיקור מי שפיר או במידה שהסיכון הוא גבוה 1:300 בערך, אז באמת ממליצים בחום לעשות...

שיהיה המשך הריון קל ותקין!

• אני אהיה קצת פחות פופלרית פה, אבל אני הייתי חייבת את ה-100%. סליחה.
    לפני שקיבלתי החלטה אם לבצע מי שפיר, קראתי ולמדתי את כל הסיכונים (שעלולים להגיע לזיהום שכתוצאה ממנו תאבדי את הרחם, נדיר, אבל קיים. או מצב שיגרור לידה מאוד מאוד מוקדמת שכתוצאה ממנה התינוק עלול לסבול ממומים לכל החיים).
    שיקללתי בתוכי את כל הסיכונים וקיבלתי החלטה מושכלת שבשביל להעביר את ההריון ברוגע, אני חייבת לעבור את הבדיקה.

אבל זו אני.

ובכל מקרה מחזיקה לך אצבעות.

לי

בלה בייבי המשווקת הרשמית של עגלות בייבי אקטיב בישראל.
    www.babyactive.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/BabyActiveIsrael
  • זה מוסיפים ואומרים לכווווווווווווווללללללללן. כי זה פשוט באמת לא 100 אחוז. זה סקר.
    כמו שאסתי פה עושה סקרים. רק אם נסתכל על הDNA של העובר נדע אם הוא דאון או לא.
    הסיכון שיצא לך,
    זה סיכון מאוד נמוך (כלומר תוצאה טובה)
    אותי היא מספקת. לא הייתי עושה.
  • תודה לבנות המקסימות ...

בלה - יש לי שאלה
    מה יצאה לך התוצאה הסטטיסטית בבדיקות סקר ובאיזה שבוע ביצעת מי שפיר ?:)
    יום נפלא
  • אני גם הייתי חייבת את ה- 100% ועשיתי דיקור בשלושת ההריונות. ממליצה בחום לעשות ולבחור ברופא טוב שאת סומכת עליו, לנוח כמו שצריך אחרי הדיקור ובכך להפחית את הסיכונים.
    בהצלחה בכל אופן!!!
  • מצטרפת למה שאמרו הבנות שיהיה המשך קל ותקין
  • אני לא חושבת שאת צריכה את הדיקור, יצאה לך תוצאה טובה בהחלט, את לא בגיל סיכון, חבל להלחיץ את עצמך לחינם
    בדיקת מי שפיר היא בדיקה שלפי מה שהבנתי יש בה מן הסיכון שלה ואי נעימות (לא עשיתי בעצמי אבל מנשים אחרות..) לא הייתי עושה אותה סתם שלא לצורך

תעשי את בדיקת הדם שמלווה שקיפות, ויש לך תוצאה שהיא לא מאה אחוז אבל בהחלט מספיקה על תוצאה כזו

• הכל סטטיסטי, גם השקיפות והסקירות

ככה מכסתחים בעולם הרפואה
    פייס: ortal_hori

• רק רוצה לספר לך שמי שפיר זה ממש לא מובן מאליו.
    עשיתי מי שפיר בהריון השני, בגלל שגיליתי בבדיקת דם שגרתית של ההריון שחליתי בcmv (זה יכול להיות סתם נזלת, לא זכרתי בכלל שהייתי חולה).
    אחרי ייעוץ מומחה החלטתי לעשות מי שפיר, אלא שלאחר הבדיקה פתאום עלה לי החום. אושפזתי שלושה ימים, הייתי בהיסטריה ובסרטים, הרופאים כבר חשבו שמדובר בזיהום וסיבוך של הבדיקה.
    הם חשבו לעשות לי מי שפיר נוסף כדי לדעת שהעובר לא נפגע, ובסוף החלטתי שאני לא מוכנה להסתכן במי שפיר נוסף יום אחרי יום.
    ככה בסוף סחבתי את ההריון עד סופו בחרדה תהומית.
    העוברית הקטנה היום כבר בת שלוש וחצי, טפו טפו טפו בריאה ושלמה, אבל הסיפור שלי ממחיש לך שמאה אחוז לא יהיה לך לעולם. אף פעם אי אפשר לדעת כלום, הכל יכול להתהפך בחיים ולהסתבך, ובתכלס אין לנו שליטה על הכל ולעולם לא יהיה.
  • מסכימה עם הבנות
    לדעתי התוצאה טובה
    הגיל לא מעל 30
    אני לא הייתי עושה

• תקין.
    לא הייתי עושה (וגם לא עשיתי)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה