יום הולדת , מסיבה נחמדת..המלצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אוטוט הבת הגדוולההה של בת בת-5 ב"ה (:
    מי מכירה מפעיל/ מפעיל טוב/ה+
    אני באזור ירושלים וכמו כולנו התקציב
5 תגובות
עמוד 1
  • בשביל מה מפעיל?
    למה שלא תיקחי פיקוד בעצמך, אפשר לארגן יומולדת מהנה גם בלי להוציא סכומי עתק.
    תחשבי על זה....

• כן , חשבתי על זה אבל זה נראה לי כבד עליי לתפעל 30+ ילדים... ואיך מעסיקים אותם שעתיםםם
  • אז אולי תבקשי עזרה, ותתגייסו יחד- בעלך, אמא שלך, אחות, חברה.
    תקני חומרים ליצירה, תכיני חבילה עוברת, משחק הכיסאות, לא חסר דברים כדי למלא את הזמן. תקני פיצה, ממתקים, שתיה...
    הזמן באירוע כזה טס, רק לחלק עוגה לוקח איזה רבע שעה עשרים דקות. וזה לא כולל את הזמן שבו מרימים את הילד על הכיסא ושרים, והזמן שבו פותחים מתנות. בין פעילות לפעילות הזמן תמיד נמרח, עד שכולם מתיישבים וכו'.
    באמת באמת שזה לא סיפור רציני, קטן עלייך.
  • יש לי כמה רעיונות. השאלה היא: מה התקציב שלך פחות או יותר?
    והאם זה גן של בנים ובנות יחד?
    חוץ מזה את יכולה לעשות עם עוד ילדה ואז התקציב מתחלק.
    את יכולה לעשות יומולדת בנות בבית. להכין עוגות ובצק סוכר.
    יש חנות של שקל וחצי ליד קניון הדר ושם יש המון יצירות והפתעות בשקל וחצי.

• 400-500 ש"ח ..זה גן של בנים ובנות. אני רוצה לעשות לה לבד, זה היום הולדת הראשונה שאנו מארגנים עם כל החברים ואני רואה שהיא תיהיה במרכז העניינים..
    אני מכירה את החנות הזן, אשמח לשמוע רעיונות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה