מה זה המחירים האלה?!!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קנינו סנדלי קיץ לילדים:
    לגדול-160 שקל
    לקטנה-180 שקל
    וזה באמת בין הזולים והיחסית נורמלים שמצאתי.
16 תגובות
עמוד 1
  • תחילת עונה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• דווקא את הזוג של הקטנה קניתי בעודפים

• את נורמלית?? רק במגה ספורט עודפים או גלי יש שם זוג שני חצי מחיר
    פייס: ortal_hori

• למה מחירים כאילו באמת ??

אני קניתי בשוק (כל שנה קונה מחזיק עונה שלמה יפה מאוד )

עלה לי 60 שח'

• לאור קניתי ב-100 ולמעין ב-160 אחרי הנחת קופון. מעין פשוט רצתה לבחור ובחרה מהקולקציה החדשה. אור היה אדיש, אז קניתי מה שהתאים לי לקנות
  • לשחר קניתי בסוף ענה שעברה 2 זוגות כל אחד ב40 שקלים.

לטל בלמטייל עודפים סנדלי שרש ב120 שקל. שרש סנדל מעולה ואצל שחר החזיק לי עונה וחצי וזה היה הסנדל היחיד שלו! עונה וחצי אצל ילד בן 3.

• אני קניתי להם שנה שעברה בסוף עונה 1+1 (מניסיון הם לא גדלים כ"כ מהר אז קניתי מידה יותר)

עלה בערך 160 לשני זוגות

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אנחנו בשנה שעברה קנינו סנדלי שורש במידה גדולה יותר, והקטנו את הרצועות מאחורה..
    השנה קצת שיחררנו וזה יושב-
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • טוב עכשיו אני עצבנית בצורה היסטרית!!!!!
    כל הבוקר היא בכתה שהיא לא מוכנה לנעול את הסנדלים החדשות, ורוצה את הישנות משנה שעברה. הבאתי לה את הזוג הישן כדי שתרגיש בעצמה שבלתי אפשרי לנעול אותם כי זה קטן ולוחץ, אבל העקשנית הזאת הלכה איתם לגן, צולעת ומדדה. בטח היא תחזור עם פצעים או שיתקשרו אליי שאבוא להביא לה נעליים

• כבר עברתם לסנדלים?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בטח, ברגע שהשמש יוצאת אני מעבירה, שונאת את כל החול שהם מביאים בנעליים הסגורות, ועוד יותר שונאת את החיפוש האינסופי אחרי זוגות הגרביים בסל הכביסה....
  • יש מבצעים בגלי!!!!
    נטלי
  • עוד לא קניתי השנה.
    אבל כל שנה, או בגלי על שלל מבצעיהם, או בחנות העודפים של נמרוד באאוטלט.
    בייביבום -
  • שרון, היא חזרה עכשיו מהגן, הלכה בשקט בשקט לפח ושמה שם את הסנדלים הישנות. שאלתי אותה למה היא זורקת, אז היא אמרה שהיה לה כואב וזה כבר לא טוב...

סוף טוב הכל טוב!

• חמודה שהיא זרקה אותן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • וואו באמת מחירים מטורפים!
    אני קונה להם בד"כ בתחילת עונה בשוק או מקום זול אחר בסביבות 40-50 ש"ח בד"כ מחזיק עונה שלימה גם אם לא אז להוציא על עוד זוג 40 ש"ח לא נקרע לי הלב
    מחירים הזויים בהחלט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה