-
היי מתוקה, באמת נשמע שהביוץ שלך קרוב ואני ממש לא יודעת מה עושים עם טיפול במצב כזה, מה שכן הייתי בועטת לרופא שלך בתחת ועוברת לרופא אחר, מה זה התשובות האלה? מה הוא מתקמצן על מילים? את חייבת רופא שיסביר לך כככלללל מה שאת צריכה ורוצה לדעת ושלא יעשה טובה, בסופו של דבר זה הגוף שלך והחיים שלך. מה בדיוק הבעיה אצלך?
-
מסכימה עם יסמין!! הייתי עוזבת את הרופא...לא נראה כאילו הוא מבין מה הוא רוצה מעצמו..
גם לי היה רופא שלא הייתי כל כך מרוצה ועברתי לרופא פרטי, ולא ניתן להשוות!!!!! זה מרגיע ושווה את הכסף בפרט שאת בלחץ בתקופה הזאת והנחמה היחידה שאת נמצאת בידיים טובות!
אם הזרע תקין ואת מבייצת... סביר להניח שבקרוב אז מה הבעיה?
-
היי הבעיה היא אצלי, fsh גבוה-17.. ואני רק בת 26.. רזרבה שחלתית נמוכה.. הבנתי שצריך לפעול מהר, כי לא נותרו הרבה ביציות.. כמו אישה בת 40 או משהו כזה..
אני באמת בלחץ רק בגלל שאני לא בטוחה שהוא יודע מה הוא עושה.. כל פעם הוא אומר משהו אחר!!
יסמין לפי התוצאות הבנתן שהביוץ קרוב? או בגלל שהוא אמר?
לא הבנתי למה הוא לא מוכן לעשות הזרעה?! לחסוך לקופה?!
ומיטל אם תוכלי לפרט מה זה אומר מבחינה כלכלית רופא פרטי? אני אשמח..
-
אני ממליצה לך על רופא מקסים מקופת חולים מאוחדת
וגם מקבל פרטי
ד"ר עופר פאינרו !!! יותר נכון פרופסור משנה ...
-
מאמי אני הולכת לרופא פרטי מומחה לפריון שכל פגישה עולה 800 ש״ח אבל לבעלי יש כללית מושלם אז יוצא שלפגישה 100 ש"ח....
בנתיים יצא לנו לשלם רק על פגישה אחת כי הוא נותן חוות דעת וקובע טיפול ואת לוקחת את הטיפול, עושה מעקב זקיקים ומתקשרת ליידע את המזכירות וניפגש שוב רק בשביל הזרעה...
שגם היא עולה בסביבות 300 ש"ח...
תשמעי יש הוצאות ברור....אבל אני חושבת שזה שווה את זה, יש לך רופא שזמין בשבילך 24 שעות כל שאלה יש לך למי לפנות ולא להתחיל לחפש באינטרנט מה כל בדיקה אומרת...
בטוח שיש גם רופאים של הקופה טובים ללא ספק! לא שוללת....
בכל מקרה אם fsh גבוה, אני ממליצה לך להתחיל משהו ולא להמשיך סחבת עם הרופא שלא יודע מה נסגר איתו..
יש לך זקיק 12 תלכי למעקב עוד יומיים שלושה ותראי אם הוא גדל
בהצלחה!!!!
-
היי ממי, אני אומרת שנראה שאת קרובה לביוץ בגלל גודל הזקיקים, בגדול הם גדלים 1-2 מ"מ ביום ומגודל 18 בערך הם מבייצים. אין לי מושג למה הרופא שלך לא רוצה לעשות לך הזרעה. בכל מקרה, את יכולה ללכת לרופא פרטי או לבקש המלצות על רופאים מהקופה, יש למשל רופאים של מכבי שנחשבים כל כך טובים שבנות מכללית הולכות אליהם. אבל באמת נראה לי שתחליפי אותו דחוף. את צריכה להבין מה קורה, שיסבירו לך בסבלנות הכל, ולא להיות בחוסק וודאות. אם את צריכה המלצות או כל דבר אחר תרגישי חופשי
-
היי, אני בלאומית.. אם יש לכם המלצות על רופאים פרטיים באיזור רחובות-ראשון,
אני אשמח לקבל שמות וטלפונים..
מחר זה היום האחרון להתחיל טיפול..
אולי עוד אפשר להציל את החודש..
אם הייתי יודעת שהרופא יודע מה הוא עושה, אז הייתי רגועה, אבל לצערי אני מרגישה שכל פעם הוא מקבל החלטה על סמך חלק מהנתונים ולא זוכר מה סוכם בעבר..
אז אני באמת פוחדת להסתמך על ההחלטות שלו.. וחסר לי השקט הנפשי הזה של להיות בידיים טובות!!
-
יסמין, בעלי במכבי.. אני כבר תקופה חושבת לעבור קופ״ח, אולי באמת אעבור אליו, מעניין אם יש תקופת אכשרה על טיפולי פוריות..
על איזה רופאים את ממליצה ומאיזה איזור הם?
-
תראי לגבי הטיפול אם להתחיל או לא זה קצת בעייתי, איך תתחילי בלי הנחיות מרופא? והרופא שלך לא רוצה לעשות טיפול החודש.... לגבי תקופה הכשרה ממש לא נראה לי שיש, זה דבר בסיסי במדינת ישראל שמגיע לכל אחת. לגבי רופאים אני אישית בפרטי, וגם לא מכירה בלאומית אבל יש פה המון בנות שישמחו להמליץ לך על רופאים מכל קופה, ותכלס, לדעתי הכי טוב ללכת לרופא ע"פ המלצה
-
מצטרפת לאורטל- גם אני טופלתי אצל ד"ר פאינרו, והוא אכן מצוין! גם מקצועי, וגם סבלני ונחמד, עונה על כל השאלות ומסביר הכל. אני לא יודעת איפה הוא מקבל בפרטי, אני הלכתי אליו דרך המאוחדת..
-
תודה יסמין, אולי באמת אתחבר בפייס..
תודה בנות.. אני באמת אתחיל לחפש בפרטי..
ממש כואב הלב על החודש הזה..
והכי הזוי שהוא יודע שאני מבייצת קבוע ביום ה-10 בערך!?!
אז מה הוא מופתע שביום הרביעי למחזור התוצאות מראות שיהיה ביוץ בעוד 5 יום!!
גם חודש הבא יהיה ככה.. ואז שוב ידחה טיפול?!?!
אגב הרופא הוא מלצר סימיון.. למי שתחשוב מתישהו ללכת אליו..