התלבטות לגבי מעון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו ממש צמוד לבית מעון נעמ"ת ואני רוצה לרשום את הבן שלי לשם בספטמבר.אמרו לי שנעמ"ת זה אנשים לא ממש ברמה.מצד שני ממש נוח לי שזה צמוד לבית שלי ואני יכולה לראות את החצר שהוא ישחק בה מהבית.לי לא מגיעה הנחה כי המשכורת שלנו טיפה יותר מהקריטריונים.ייצא לי 2000 שקל עד 17:00 שזה אני יכולה למצוא גם בגן פרטי.מה אתן אומרות?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שהקירבה לבית זה רק אחד מהשיקולים,
    כבר ביקרת שם? איך הצוות?
    "אנשים פחות ברמה" זו הכללה גסה, צריך לראות ולהתרשם. לדבר עם המטפלות, להרגיש את המקום. אין טוב ממראה עיניים.
    אם לא נראה לך אחרי ביקור במקום, אני חושבת שכן כדאי להמשיך לחפש, למרות הקירבה.
  • אנשים פחות ברמה? בכל נעמ"ת? ובויצו גם? ובאמונה האנשים יותר איכותיים?

את הרי מבינה שאי אפשר לעשות הכללה בכלל ולבחור גן ע"פ הכללה כזו בוטה בפרט.
    אולי כדאי ללכת לראות את הגן ולהתרשם מהגן הספציפי הזה, לראות את רמת האנשים בנעמ"ת הזה, לפני שמחליטים, או אפילו שוקלים אותו כאופציה?

• אנשים לא ברמה?
  • "אנשים לא ממש ברמה"
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• זה מאוד תלוי בגן.
    למשל אני יודעת שהגן של ויצ"ו ברמת אביב ג' נחשב מעולה (אבל קשה להתקבל אליו).
    גם לדעתי לראות אם מרוצים מהגן. היתרון בויצ"ו ובנעמ"ת זה שיש עליהם פיקוח כלשהו

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • 2000 שח זה אכן לא זול ... אני לא הייתי מתחשבת רק בשיקול של הקירבה לבית
    לי חשוב שהילדים שלי יקבלו הזנה טובה ובשרית, חשוב לי האופי של הגן, הגישה של הצוות, הגננת, מראה הגן, החצר וכו וכו בקיצור כמו שקונים בית ובאים ומתרשמים פעמיים לפחות..כך גם גן
    לכל אחת חשוב משהו אחר בגן, לי למשל היה חשוב שהילדים יהיו בגנים אקולוגיים שמתבססים על המונטיסורי ולכל אחת חשוב משהו אחר והיא שמה עליו את הדגש...בלי קשר לויצו נעמת וכו...אני באמת לא מכירה את הגנים האלה אז גם לא יכולה לספר לך מנסיוני
    קירבה זה שיקול אחד, לכי תסתכלי בעוד גנים שסימנת לעצמך ותשווי...שווב לפעמים לנסוע עוד כמה דקות בבוקר ולהיות הכי מרוצה ובטוחה בעולם שהילדים במקום טוב
  • יש גנים של נעמת שהם
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה