היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז קודם כל אני מעדכנת שאמנם אני בלי סרגל הריון כי עירית לא מתנדבת
3 תגובות
עמוד 1
אני לא מנוסה, אבל אני יודעת שאם אני הייתי מפחדת הייתי רוצה חיבוק.
גיל 3 זה בדיוק הגיל שמתחילים החלומות והסיוטים, תנסי לברר איתו מה מפחיד אותו... נגיד הוא יגיד הפרפר אז אתם יכולים לעשות טקס שהפרפר עכשיו הולך והוא לא יהיה כאן כל הלילה.
בגדול- לדעתי (מה שאני הייתי עושה) הייתי מאפשרת לתמר לבוא אליי למיטה, אני לא רוצה שהיא תפחד ואני לא לידה. זה שלב וגם הוא עובר
אם זה מפריע לכם שהוא ככה איתכם בבוקר מאמצע הלילה אז תשנו את המצב. אבל אם אין לך כוח וכרגע את לא רואה את זה כמשהו קריטי אז .... כנראה לא קריטי חחח ברור שלהיות ערה לפנות בוקר ולהתעקש מספר ימים רצוף -בסוף יצא לך יותר זול