איך ממשיכים להסתיר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע יצאה לי הבטן, אבלל ממש - אי אפשר לטעות ולהרהר יותר אם השמנתי או לא.. וכולם כבר מתחילים לשאול אותי ואפילו עוד לא עברתי את הבדיקת דופק! (היא רק בעוד יומיים בע"ה)
    כל הבגדים שעזרו לי להסתיר, כבר לא מועילים ואני חייבת למשוך את זה לפחות לעוד שבועיים..
    איך ממשיכים להסתיר?
8 תגובות
עמוד 1
  • בשבועות האלה זה רק גזים והורמונים.. הרחם יוצא מהאגן רק אחרי שבוע 12-13...

את יכולה ללכת עם מכנס שתופס את הבטן אומנם פחות נוח אבל יעזור...
    טייצים עם חולצות מכופתרות גדולות יש עכשיו ב h&m בצבעים מטריפים

תלוי גם מה קוד הלבוש היכן שאת עובדת....

• אצלי כבר ממש רואים בטן כי זה ההריון השלישי שלי (בהריון השני גם יצאה לי בטן יחסית מוקדם)
  • אני בשלב מסויים
    כבר הפסקתי עם הגזרה הגבוהה הצמודה
    פשוט קניתי שמלות
    או טוניקות
    עם גומי... רחבות למטה

• לדעתי הטיית עם החולצות הרחבות יעשו את העבודה
    חולצות מעטפת למיניהן גם עוזרות כי הן מפנות את העין לוי שנוצר בחזה..
    כל חולצה עם כיווצים על הבטן...

בהצלחה

• יש מלא טוניקות מהממות כך שאין בעיה להסתיר
    בהצלחה
  • יש מלא טוניקות מהממות כך שאין בעיה להסתיר
    בהצלחה
  • מישהי כבר נתנה לי רעיון אדיר.. להסתובב עם פיתה ביד אחת ובקבוק שתיה ביד שניה.. נו שיחשבו שהחלטתי להתחזר אוינק אוינק
  • כבר יצאה 5555[:אני לבשתי כמו שאמרו פנ, עד עכשיו זה יפה כיהציצי ענק אז החולצותצמודות בציצי ואז נשפכות זה מהמם ונוח. מכנסיים לקחתי גומי של השיער,דק וחזק ורכסתי אותו על הכפתור. פיתרון שמישהי יקרה שכבר שנים לא פעילה פה נתנה לנו כשהיינו בהריון ראשוןכך את עדיין עםהגינס שלך והמכנסיים הרגילות רק שלמלה לא סגור עד הסוף ויש מקום לבטן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה