היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום עברתי בדיקות גנטיות.. אני בתחילת שבוע 18. חודש הבא אני מתחתנת וכרגע יש לי בטן ממש קטנה .. האם אני יגדל ממש עד החתונה? אם זה יפריע לי ולערב הזה?
8 תגובות
עמוד 1
הכל עניין של מבנה גוף אני לא חושבת שיש מישהי שיכולה לנבא איך הגוף שלך יתפתח אבל לא הייתי נלחצת כל כך מעניין הבטן אני מאמינה שיראו קצת אבל לא קריטי ולגביי הפרעה לא נראה לי יש בנות בשבועות מתקדמים יותר. וקופצות ונהנות ומה לא כמובן בלי שתייה שיהיה לך בשעה טובה ומזל טוב כפול :-)
אני מסכימה עם מה שנאמר זה מאוד אינדיסידואלי בין כל גוף ואישה אנלא חושבת שיהיה כזה הבדל משמעותי בד"כ יש גדילה משמעותית בחודשים האחרונים
מזל טוב כפול
לרוב בהריון ראשון לא גדלים כל כך מהר. אצלי הבטן יוצאת רק בשבוע 21
המון מזל טוב כפול
כמו קודמיי, לכל אחת יצאה הבטן בשלב אחר. אבל רציתי לאחל מזל טוב על כל הארועים המשמחים. לי
גם אני התחתנתי בהריון בשבוע 24 אני חושבת ....וכבר הייתה לי בטן ,אבל קניתי שמלה שהיא בצורת בלון כך שזה לא ממש היה גלוי לעין - לא ממש היה אכפת לי גם :) זה לא ממש הפריע לחתונה -לא שתיתי וקצת התעייפתי לעמוד וכאב לי הגב כבר ,אבל בגדול היה ממש סבבה
אני התחתנתי בשבוע 21 כל שבוע הלכתי למדידות אצ׳ל התופרת לכדוק שזה בסדר, קפצתי והשתוללתי והיה סבבה חבלז
מה שכן היו לי ציצים ענקייםםםם פייס: ortal_hori
כל אישה משהו אחר.. אצלי יצאה הבטן לקראת חודש 6-7 מזל טוב פעמיים !