הפה והטלפיים מי יודעת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות... אוראל שלי חטף את המחלה הארורה בצורה חזקה מאד!!!! יש לו אפטות בגרון ובשקדים לא אוכל כלום ושותה בכח .... לא קיבלנו טיפול הרופאה טוענת שבגלל שזה בגרון המשחה לא תעזור. נתנה רק את הספרי sos שלא ממש עוזר.. יומיים שהוא לא ישן צורח את נשמתו יום ולילה כואב לי עליו נשבר הלב!!! מי יודעת לכבי החלב עיזים? מישהי ניסתה? הפחידו אותי שזה מסוכן.. בבקשה כל עזר ה תתקבל בברכה ....

9 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

אני נתתי לבן שלי חלב עיזים ישירות מהעיזה תוך יום וחצי הכל עבר והוא היה בן שנה אולי וקצת ואם את מפחדת יש מפוסטר שזה גם עוזר אבל אני בעד שלחי את בעלך שיסחט איזה עיזה כוס אחת ועם מזרק לאט לאט כמה שיקח שיקח כל פעם קצת לשמור במקרר ובסוף היום לזרוק !!! למחרת שוב וזה עובר

• לקטן שלי היה לפני כמה שבועות.
    הרופאה לא אמרה פה ותלפיים אלא רק אפטות בפה.

בד"כ לא נותנים כלום וההנחיה היחידה היא - חלב עיזים.

השאלה היא - ישירות מהעז או מהסופר?
    אני לא יודעת. יש דעות לכאן ולכאן.
    אני הבאתי בבקבוק (ישירות מהעז) ממושב שיש לנו בסביבה...

הכנתי לו קורנפלקס עם חלב עיזים, דיסה עם חלב עיזים... זה הצליח
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה בנות

• החלמה מהירה
  • אויש מסכן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מה שמילנוש אמרה.
    זה עוזר ומחטא.
    מסכן.
    החלמה מהירה מהירה
  • כמו שתמיד אני אומרת רק ישר מהעז, זה מה שעוזר

כמה סבלנו תחרא הזה עם הבנות הגדולות
    פייס: ortal_hori

• בוקר טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה