הפה והטלפיים מי יודעת ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות... אוראל שלי חטף את המחלה הארורה בצורה חזקה מאד!!!! יש לו אפטות בגרון ובשקדים לא אוכל כלום ושותה בכח .... לא קיבלנו טיפול הרופאה טוענת שבגלל שזה בגרון המשחה לא תעזור. נתנה רק את הספרי sos שלא ממש עוזר.. יומיים שהוא לא ישן צורח את נשמתו יום ולילה כואב לי עליו נשבר הלב!!! מי יודעת לכבי החלב עיזים? מישהי ניסתה? הפחידו אותי שזה מסוכן.. בבקשה כל עזר ה תתקבל בברכה .... 

8 תגובות
עמוד 1
  • בזמנו קניתי דווקא חלב עיזים מהסופר כי באמת לא מצאתי עז פנויה וקרובה להובלה
  • צוצית תודה מאמי. תוך כמה זמן עבר לכם ?

• משהו כמו יומיים שלושה כבר הייתה הקלה משמעותית
  • חלב עיזים!
    גם למאיה היה,אחרי יומיים עבר, בעבר קניתי חלב עיזים בבית הטבע.
    איפה את גרה?

[[url=http://www.familylobby.com]
  • לא מזמן היה תינוק שנפטר בגלל החלב עזים
    לשיקולך

מה שכן הרופאה חתיכת זבל, כי אם היא היתה מנסה להבין, להיפתח, היא היתה יודעת שיש לך הזדמנות של 24-48 שעות מיציאת הפצע הראשון כדי לקבל תרחיף זובירקס, שלרוב עוזר מסייע ומעביר.
    וכן אני כותבת מכאב ונסיון רע ומר מאוד.

ממי שלי ליבי ליבי איתך
    מבחינתנו זאת טראומה עד היום, ואצלנו זה חוזר גם כל הזמן (בצורה קלה יותר ואנחנו מזהים ישר כדי לתת את הזובירקס).

הדבר היחיד שמעודד זה שזה עובר.

ותקפידי לפחות על מים כי אם לא זה מגיע גם לאשפוז
  • הכוונה שלי לחלב עזים ישירות מהעז, לא מפוסטר. ברור שחלב מהסופר יעזור, אבל הרבה פחות

• אויש איזה סיוט זה
    פייס: ortal_hori

• תודה בנות ! נסענו לחלוב עיזה מקווה שיעזור...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה