היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות לגן פינוקי בקרית רבין או הבית של יעל ברחוב רחל.
מחפשת מקום לילדה שלי שתהיה בת 3 בספטמבר ולבן שלי שיהיה בן שנה וחצי בספטמבר.
5 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג לגבי גנים בחולון
אני שמעתי המלצות על הבית של יעל, פינוקי ני לא מכירה.
אני גרה בנווה ארזים, אצלנו גן דבי ממליצה בחום פייס: ortal_hori
תודה בנות, עד שבוע שעבר הייתי בטוחה שאני אשים את הילדים שלי בבית של יעל. אני קיבלתי רק המלצות טובות חוץ ממצב החניה. לפני כמה ימים דברתי עם מישהי שאמרה שהיא שמעה שמשהו חריג קרה שם, אבל היא לא יודעת מה, ושלוש אמהות הוציאו את הילדים שלהם באמצע השנה.
הבת שלי תהיה בת 3 בספטמבר. אולי נוכל לרשום אותה לגן עירייה ביולי אל בסיס פנוי אבל אני חושבת שאני רוצה להשאיר אותה בגן פרטי לעוד שנה אם אני כבר שמה אותה אני מעדיפה שהם יהיו ביחד. גן נוסף ששמעתי רק דברים טובים עליו הוא גן חמד של מלי, אבל מלי אמרה שכנראה שאין לה מקום בשביל הבן שלי.
כמה את סומכת על המישהי הזאת?? אם יש לה כל הרבה לגיד אולי שתמליץ לך איפה כן???? אני משגעת מנשמות טובות כאלה פייס: ortal_hori
תרשמי בגוגל המלצות לגנים בחולון תראי מלא פייס: ortal_hori