היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התחילו לי צירים אתמול בערב.תזמון מדוייק כל חמש עד שש דקות ציר של בערך חמישים שניות. ככה למשך שעתיים. אחכ כל ציר התארך מעט והגיע כח שלוש דקות. הצירים תחילו לכאוב. הערתי את בעלי באחת בלילה, נסענו לבית החולים.שם בדקו ואמרו ש"צוואר הרחם חתום וסגור״.התחשק לי לקבור את עצמי... בנוסף, מאחר ועברתיניתוח קיסרי ( לידה ראשונה בשל מצוקת עובר) אסור להם לתת לי זירוז ובגלל הצירים התכופים אסור להם לשחרר אותי... אני כלואה... למה? לידה שלישית? איך חתום וסגור אחרי ככ הרבה צירים???????? עכשיו אני מחכה לצירים שיפתחו משהו שם. עצות? מישהי???
11 תגובות
עמוד 1
תבררי על סטריפינג,אבל נראה לי שצריךנקצת פתיחה בשביל זה,אפילו חצי ס"מ,אני לא בטוחה
[[url=http://www.familylobby.com]
כן, הם אומרים שבשביל סטריפינג צריך לפחות פתיחה של אצבע. וזה כואאאאאבבבבב....... זוכרת מלידה שעברה... אווןףףף... איזו אשה מקולקלת אני....
אני גם הייתי במצב שלך בלידה ראשונה
לנו עזר - סקס.
היי! תחזיקי מעמד. את כבר בסוף. ונראה לי שזה רק עניין של זמן עד שהבביבי יצא. כמה זמן כבר את עם צירים?
עדכון - הצירים פסקו, אני בוכיה ולא רואה את האור בקצה המנהרה, עצבנית,צורחת על כל מי שלידי, פשוטמיואשת . אין לי מילים אחרות לתאר את הסבל הזה!!!!!
חודש פורה לכולנו.... :)
אצלי עצם-הבדיקה הידנית של הרופא,שכאבה...גרמה לפתיחה/מחיקה (הוא טען שהכל סגור). בלילה בדק אותי ובבוקר היתה הלידה ברוך-השם. אל דאגה,את מסניפה את הבייבי בקרוב בע"ה shira
לידה שלישית ככה פייס: ortal_hori
את ממש לא אישה מקולקלת!!!!
את עושה את הדבר הכי חשוב בעולם!!!!! יולדת.....
מקווה שאת כבר אחרי
בכל מקרה- שיהיו לך הרבה כוחות
אנחנו איתך
לי הרופא עשה את הדבר הזה שאמרתם אבל כבר היתה לי פתיחה 2 אני חושבת ובפתיחה 3 נתקעתי יום וחצי בבית חולים עד שהחליטו לזרז מקווה שאת כבר אחרי יהיה בסדר זה אוטוטו מגיעע