היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אשמח לקבל המלצה על רופא טוב בפרטי שמקבל באיזור רחובות-ראשון.. אם הוא ממש טוב אולי ניסע גם יותר רחוק, רק חשוב לי שיהיה רופא סבלני שמסביר וגם מקצועי כמובן.. שמעתי על עופר פאינרו.. יש עוד המלצות? ואם יש רופאים של מכבי.. אז אולי נלך דרך בעלי.. אני בלאומית..
7 תגובות
עמוד 1
ממליצה לך בחום על הרופא שלי פרופסור בידר היקר גם אנושי גם מקצועי גם מצחיק בקיצור מבחינתי אין עלין בעולם אני הייתי מטופלת אצלו בפרטי אבל הוא מקבל דרך מכבי שיהיה בהצלחה
המרפאה שלו נמצאת ברמת החייל ברח" הברזל מול בית חולים אסותא!!!
היי, מה השם הפרטי שלו? התקשרתי למכבי ואמרו שיש רק רופא אחד באיזור של רחובות ראשון וזה בתל אביב.. רופא אחר.. חג׳בי משהו..
פרופסור בידר דוד
אוריני ממי, בדקתי במכבי, אמרו לי שהוא משמש רק כיועץ.. אפשר לבוא רק ל3 יעוצים בשנה מסובסדים, השאר בתשלום.. ואסור לו לתת טיפול רק לייעץ.. את חושבת שכדאי לקחת אותו בפרטי מבחינת המקצועיות? הוא לא איד שמהסס כמו הרופא שלי? ומה הזמינות שלו הפרטי?