כאבים בבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות זה הגיוני שיש לי כאבי בטן תחתונה מן לחצים כאלה בשבוע 8
    היום באמצע הניקיון הרגשתי שאני כבר ממש לא יכולה להמשיך לנקות והייתי חייבת לנוח
    אחרי כמה דקות קמתי פתאום והרגשתי דקירה כאבי טופת בבטן התחתונה ואז עבר הכאב לצד שמאל והכאב נמשך משהו כמו 2 דקות ומפסיק וחוזר עוד פעם.
    זה כבר כמה ימים ככה..
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק קודם כול בשעה טובה על ההריון
    שנית גם אני בהריון שבוע 7 ומרגישה כאבים שבאים והולכים בבטן זה נובע מהתרחבות הרחם אבל אם זה כאבי בטן תופת כמו שרשמת בשביל השקט הנפשי שלך לכי תיבדקי בכול אופן אני הייתי הולכת להבדק שיהיה בהצלחה והמשך הריון קל ותקין!!!!!
  • בעיקרון זה אמור להיות.
    חשוב לא להתאמץ יותר מדיי וכל עוד אין דימום, לא הייתי מודאגת
  • נורמלי שיהיו כאבים, כמו שאמרו לך עקב גדילת הרחם
    אצלי גם היו דקירות ממש חזקות בבטן התחתונה(מה שגרם לי לחשוד בהריון ולעשות בדיקה)
    אם יש לך כאבים ממש חזקים ושנמשכים זמן רב ברציפות- תלכי להיבדק.

• תודה בנות
  • הכאבים שאת מתארת מאד הגיוניים
    אולי בשביל השקט שלך הייתי הולכת להיבדק

העיקר תרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה