היי בנות!! שאלה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התגעגעתי!!!
    האמת שאין לי הרבה זמן להיכנס לפורום אבל דואגת להציץ ולהתעדכן בקטנה!! אז רני שלי כבר בן 8 חודשים ב״ה ואני מנסה לתכנן לו סדר יום מאורגן גם כדי שיאכל את הארוחות שלו בזמן וגם כדי שיידע לישון מוקדם! אשמח לטיפים וכמובן לתפריטים שונים!(מנסה לגוון אבל לא יודעת מה ניתן לתת לתינוק בן 8 חודשים ומה
    תודה ולילה טוב

[/center]
8 תגובות
עמוד 1
  • בגיל הזה כבר אפשר לתת הכל, מעוך היטב כמובן

יש לו כבר שיניים?

ממליצה על הספר טעמים ראשונים יש שם על מיני רעינות

אני נותנת כבר הכל לקטנה שלי והיא חצי שנה וקצת
    פייס: ortal_hori

• אוכל כבר חלבי?
    אוכל אוכל מרוסק?

ספרי לנו שנדע מה להציע

• בקימה בקבוק /הנקה נגיד = 06:30
    כשלוש שעות אחרי פירות נגיד =09:30
    כשלוש שעות אחרי צהרים נגיד 12:30
    כשלוש שעות אחרי בקבוק / הנקה נגיד 15:30
    כשלוש שעות ארוחת ערב 18:30
    שבע טקס אמבטיה + בקבוק או הנקה השלמה
    זו סתם דוגמא את צריכה לראות זמני שינה שלו כמה אוכל יש כאלה שרעבים עדיין כל שעתיים וחצי ויש כאלה 4 זה מאוד תלוי
    לגבי אוכל יש מגון תגידי מה בא לך ויש תספר טעמים ראשונים מעוטלה
  • אז לרני של ייצאה שן אחת קטנה וזהווווווו
    הבעיה היא שאין לי. סדר יום קבוע! לאחרונה הוא קם בלילה לבקבוק ובגלל זה הוא מרשה לעצמו לקום מאוחר וזה משבש לי הכל!
    קם ב8:00- בקבוק מטרנה
    אח״כב 11:00- מנת פירות
    14:00- מרק טחון עם חזה עוף והוספתי לאחרונה פתיתים/אורז למרק
    17:00- ארוחת ערב - חביתה /ביצה עם אבוקדו ועגבנייה מרוסקת ( הבנתי שאפשר גם לתת גמדים)
    20:00- בקבוק מטרנה
    זה בערך התפריט שקיבלתי הבעיה היא שעה אחרי הבקבוק הוא קם ונרדם לי בסביבות 23:00-00:00 ואח״כ גם בלילה ואני גמורהההההה!
    האם אני עושה טוב או שהוא קטן מידי לסדר יום שכזה?????
    ומה עוד אוכל לשלב בתפריט כדי לגוון לו???

[/center]
  • זה בסדר גמור!!

נסי אולי לתת לו מטרנה לילה טוב או להסמיך קצת עם דייסה או קורנפלור את המטרנה בלילה.

בסוף הם גדלים ומפסיקים להתעורר
    פייס: ortal_hori

• לארוחת צהריים את יכולה להכין לו פסטה (יש פסטה לתינוקות של מטרנה) עם קציצות ברוטב אדום, אפשר לשלב גם עם אורז,
    פירה עם קציצה מרוסקת בפנים,
    קוסקוס עם עוף וירקות טחונים/מרוסקים.
    תפו"א עם עוף בתנור - את העוף לחתוך לחתיכות קטנות כמובן
    בקיצור הכל!

• לארוחת ערב תוספי פחמימות כמו חביתה עם קמח :גבינה ביצה קמח כף חלב...
    לחם וכו .. תוסיפי דייסה לבקבוק בלילה או מטרנה לילה טוב
    ולצהריים למרק זה טוב מה שאת מוסיפה לאט לאט בהדרגה להעביר לארוחות מבוגרים מעוך ולא טחון... קצת להעשיר תארוחות ... אולי זה יסייע שן אחת זה בסדר גם מעוך וקטן קטן תשגיחי והוא ילמד... הבת שלי הוציא 2 שיניים ראשונות קרוב לגיל 10ח' ותמיד היא עדיפה מעוך ולא טחון..
    ואז תראי עם משתנה הלילות אולי הפך להרגל.. ומקווה שאת מסבירה שלילה וצריך לישון ועושות פעולות לשינה ולא מוציאה מהמיטה וכו'...
    בהצלחה עדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה